Προπονήθηκε κανονικά η Ντόρτμουντ – Τι δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου (pic & vid) | Pagenews.gr
Pagenews Team 12 Απριλίου 2017, 11:52 12 Απριλίου 2017, 11:52

Μπορεί να είναι σοκαρισμένοι άπαντες μετά τις χθεσινές εκρήξεις στο πούλμαν της Ντόρτμουντ, αλλά το σημερινό παιχνίδι με τη Μονακό για το Champions League δεν μπορεί να περιμένει και οι παίκτες της ομάδας οφείλουν να κοιτάξουν μπροστά.

Μάλιστα, η σημερινή πρωινή προπόνηση των Βεστφαλών (χαλάρωμα επί της ουσίας) πραγματοποιήθηκε κανονικά, με τον πρόεδρο της ομάδας, Ράινχαρντ Ράουμπαλ, να δηλώνει ότι όλοι προσπαθούν να επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης και σε φυσιολογικές συνήθειες.

«Είναι ανάγκη να προχωρήσουν οι διαδικασίες ελέγχου σχετικά με το τι συνέβη, αλλά παράλληλα πρέπει να προχωρήσουμε και στην προγραμματισμένη προετοιμασία του παιχνιδιού», ανέφερε στο γερμανικό δίκτυο N24, ενώ μίλησε και για την ενδεκάδα.

«Ο προπονητής, Τόμας Τούχελ, θα επιλέξει όσους είναι ικανοί να προσφέρουν το μέγιστο δυνατό». Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την πρωτοβουλία των φίλων της ομάδας να φιλοξενήσουν Γάλλους οπαδούς, λέγοντας πως ενισχύει τον σεβασμό και την αλληλεγγύη στο ποδόσφαιρο.

Την ίδια ώρα, ο διευθυντής ποδοσφαίρου και επικοινωνίας της Ντόρτμουν, Χανς Γιόακιμ Βάτσκε, ανέφερε πως «Η τρομοκρατία δεν θα νικήσει».

TAGS: