Αθλητισμός

“Μας έκοψε από τις διαφημιστικές πινακίδες ο Ολυμπιακός για την καταγγελία με τον Πλατανιά”

“Μας έκοψε από τις διαφημιστικές πινακίδες ο Ολυμπιακός για την καταγγελία με τον Πλατανιά”
Καταγγελία για "κόψιμο" του Αθλητικού Μετρόπολις από τις διαφημιστικές πινακίδες με εντολή του Ολυμπιακού έκανε ο δημοσιογράφος Γιώργος Μπούζος, θεωρώντας πως αφορμή είναι η μηνυτήρια αναφορά για το Ολυμπιακός-Πλατανιάς.

​Ο δημοσιογράφος του Αθλητικού Μετρόπολις, Γιώργος Μπούζος, μίλησε στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ» αποκαλύπτοντας πως με εντολή του Ολυμπιακού στο ματς με τον ΠΑΟΚ στο «κλειστό» του Ρέντη, δεν προβλήθηκε από τις πινακίδες η διαφήμιση του Μετρόπολις.

Το συγκεκριμένο συμβάν το συνδέει με την μηνυτήρια αναφορά που έγινε εις βάρος του Ολυμπιακού για τα όσα διαδραματίστηκαν στον αγώνα με τον Πλατανιά: «Το Αθλητικό Μετρόπολις τιμωρήθηκε σήμερα, μάλλον, από τον Ολυμπιακό.

Στο περιθώριο του αγώνα βόλεϊ Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ, με εντολή του Ολυμπιακού κόπηκαν οι διαφημιστικές πινακίδες του Μετρόπολις από το γήπεδο του Ρέντη. Προφανώς πληρώνουμε την θαρραλέα στάση μας να καταθέσουμε μηνυτήρια αναφορά στον κ. Σημιτζόγλου (σ.σ ποδοσφαιρικός εισαγγελέας) με όλα όσα συνέβησαν στο ματς Ολυμπιακός-Πλατανιάς.

Παράλληλα, καταθέσαμε και μία δήλωση-καταγγελία του Χρήστου Καρυπίδη, ο οποίος είχε μιλήσει στο Μετρόπολις και είχε πει πως όσα έζησε στο Γ. Καραϊσκάκης ήταν πραγματικά πρωτοφανή».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments