Αθλητισμός

«Έντονος» διάλογος Τζέιμς με οπαδό του Παναθηναϊκού στο Twitter! (pics)

«Έντονος» διάλογος Τζέιμς με οπαδό του Παναθηναϊκού στο Twitter! (pics)
Ο Μάικ Τζέιμς απάντησε σε κάποια επικριτικά σχόλια ενός του Παναθηναϊκού Superfoods μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Twitter.

Νωρίτερα το πρωί της Πέμπτης (4/5) ο Αμερικανός παίκτης είχε σχολιάσει τον προγραμματισμό των πλέι οφ και τις ημερομηνίες διεξαγωγής των ημιτελικών. Κάποιος φίλος του «τριφυλλιού» του απάντησε: «Είσαι ελεύθερος να πας σπίτι. Δεν σέβεσαι την ομάδα και εμάς, τους οπαδούς της. Δεν έχεις θέση σε αυτήν», με τον πρώην παίκτη της Μπασκόνια να απαντά με… σκεπτικά emojis.

Λίγο πιο μετά, ο ίδιος του έγραψε: «Δεν παίζεις όσο σκληρά θα έπρεπε, αυτό είναι το πρόβλημα», με τον Τζέιμς να του λέει: «Φίλε, ακούγεσαι τρελός».

Η αντιπαράθεση, όμως, δεν σταμάτησε εκεί. Ο φίλος του Παναθηναϊκού Superfoods είπε στον Τζέιμς: «Δεν έχεις ιδέα σε ποια ομάδα παίζεις, αυτό με εκνευρίζει». Ποια ήταν η απάντηση του παίκτη των Κυπελλούχων Ελλάδας; «Σε ποια ομάδα παίζω; Δεν έχω καταλάβει. Θυμισέ μου. Είμαι εδώ μόνο εννέα μήνες»!

«Ούτε να με τρολάρεις κατάλληλα δεν μπορείς», έγραψε στο… νέο του χτύπημα ο οπαδός των «πρασίνων». «Νομίζω πως μπερδεύτηκες. Εσύ τρολάρεις, εγώ απλά απαντώ», ήταν η άμεση «αντίδραση» του 27χρονου άσου.

πηγή: sdna.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments