Αθλητισμός

Ανεβαίνει επίπεδο η ΑΕΚ

Ανεβαίνει επίπεδο η ΑΕΚ
Η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να φέρει μεγάλα ονόματα και ήδη βρίσκεται σε επαφή με παίκτες που μπορού να ξεχωρίσουν.

Ο Σταμάτης Παπασταμάτης βρίσκεται σε επαφή με τον νέο τεχνικό της ομάδας χάντμπολ της ΑΕΚ, Νίκο Γραμματικό με σκοπό να γεμίσουν το ρόστερ με πρωτοκλασάτα ονόματα. Όπως γράψαμε και σε προηγούμενο ρεπορτάζ η Ένωση έχει έρθει σε επαφή με τον κορυφαίο διεθνή αριστερό εξτρέμ,  Στάθη Ζαμπούνη και όπως όλα δείχνουν η υπόθεση θα κλείσει θετικά μέσα στο επόμενο διάστημα.

Από εκεί και πέρα παίκτης της ΑΕΚ θα πρέπει να θεωρείται ο Μπάμπης Δομπρής, πρώτος σκόρερ του Φιλίππου Βέροιας την περασμένη σεζόν. Ενώ, σε καλό κλίμα έχει γίνει και η συνάντηση ανάμεσα στην διοίκηση της Ένωσης και τον Χρήστο Μυλωνά, που την περασμένη χρονιά φορούσε τη φανέλα του Δούκα και διακρίνεται για το γεγονός ότι μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της περιφέρειας. Πρόταση έχει γίνει και στον νεαρό τερματοφύλακα, Πέτρο Μπουκοβίνα και η απάντησή του αναμένεται άμεσα. 

Τέλος, να σημειωθεί πως η ΑΕΚ κοιτάει να κάνει ακόμα ένα «μπαμ» στην θέση του δεξί ίντερ και εξετάζει διάφορες προτάσεις από το εξωτερικό. 

πηγή: aek365.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments