Αθλητισμός

Οι δύσκολες αποφάσεις του Χάσι – Ποιους θα “τελειώσει” από το ρόστερ

Οι δύσκολες αποφάσεις του Χάσι – Ποιους θα “τελειώσει” από το ρόστερ
Ο συνωστισμός που υπάρχει αναγκάζει τον προπονητή του Ολυμπιακού να πάρει σκληρές αποφάσεις για κάποιους.

Ο Ολυμπιακός έχει γεμίσει αρκετά το ρόστερ του, μετά και τις τελευταίες μεταγραφικές κινήσεις στις οποίες προχώρησε, με αποτέλεσμα ο Χάσι να έχει… πονοκεφάλους πλέον σχετικά όχι μόνο με ποιους θα χρησιμοποιεί, αλλά και ποιους θα κρατήσει.

Η υπόθεση της απόκτησης του Γκιγιόμ Ζιλέ από τη Ναντ βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και μετά την έλευση του και του Οφόε, υπάρχει σοβαρό ερωτηματικό ακόμα και για το κατά πόσο θα βρίσκει εύκολα θέση στην ερυθρόλευκη 11άδα ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ένα από τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας.

Ρομαό, Σιώπης, Ζντιέλαρ, Μαρτίνς και Ανδρούτσος είναι παίκτες που μπορούν κάλλιστα να διεκδικήσουν θέση, ωστόσο δεν γίνεται να χωρέσουν όλοι και σίγουρα θα υπάρξουν αποχωρήσεις. Ήδη, θεωρείται δεδομένο πως μόνο ένας εκ των Σιώπη, Ζντιέλαρ θα παραμείνει στο ρόστερ, ενώ αμφίβολο θεωρείται ακόμα και το αν θα συνεχίσει στην ομάδα ο Μαρτίνς.

Συνωστισμός υπάρχει και στα άκρα, αφού στους υπάρχοντες Σεμπά, Μάριν, Ελιονούσι και Μανθάτη ήρθε να προστεθεί και ο Καρσελά. Συνεπώς, γίνεται αντιληπτό ότι μετά το μπαράζ των μεταγραφικών κινήσεων δεν είναι όλα… ρόδινα για τον Χάσι, που θα πρέπει σύντομα να πάρει καθοριστικές και δύσκολες αποφάσεις, με πολλούς βασικούς και χρήσιμους πέρυσι παίκτες, να θεωρούνται αυτή τη στιγμή μετέωροι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments