Δύο νέα βιβλία του Harry Potter θα κυκλοφορήσουν τον Οκτώβριο | Pagenews.gr
Pagenews Team 22 Ιουλίου 2017, 13:00 22 Ιουλίου 2017, 13:00

Καταφτάνουν δύο νέα βιβλία το φθινόπωρο. H κυκλοφορία τους θα συμπέσει με έκθεση της βρετανικής Βιβλιοθήκης με αφορμή τον εορτασμό της 20ής επετείου των μυθιστορημάτων φαντασίας της Τζ. Κ. Ρόουλινγκ.

Η έκθεση της βρετανικής Βιβλιοθήκης με τίτλο «Μια ιστορία μαγείας» στην οποία θα παρουσιάζονται και τα δύο νέα βιβλία θα εγκαινιαστεί στις 20 Οκτωβρίου και θα διαρκέσει έως τον Φεβρουάριο του 2018.

O τίτλος του νέου βιβλίου θα είναι, «Harry Potter: A History of Magic – The Book of the Exhibition» (Χάρι Πότερ: Μια ιστορία της μαγείας – Το βιβλίο της Εκθεσης). Σε αυτό οι αναγνώστες θα μπορούν να εξερευνήσουν το πρόγραμμα σπουδών στη Σχολή Μαγείας Χόγκουαρτς.

Στο έτερο βιβλίο, το «Harry Potter – A Journey Through A History of Magic» (Χάρι Πότερ: Ενα ταξίδι μέσα από μια ιστορία της μαγείας) θα αναλύεται η ιστορία της μαγείας, από τους Μονόκερους, την Αλχημεία και την Αρχαία Μαγεία έως τη Σχολή Χόγκουαρτς.

Σημειώνεται πως στις 26 Ιουλίου συμπληρώνονται 20 χρόνια από την κυκλοφορία του βιβλίου «Ο Χάρι Πότερ και η Φιλοσοφική Λίθος», το πρώτο από τα επτά βιβλία της σειράς που πώλησε 450 εκατομμύρια αντίτυπα σε 29 γλώσσες.