Βιβλίο

Βιβλίο: «Αμαρτωλά νυστέρια» από την Τες Γκέριτσεν

Βιβλίο: «Αμαρτωλά νυστέρια» από την Τες Γκέριτσεν
Το νέο βιβλίο της Τες Γκέριτσεν με τίτλο "Αμαρτωλά νυστέρια" παρουσιάζει μια τραγική αποκάλυψη που διαλύει τα όνειρα μιας σπουδαίας χειρουργού.

«Αμαρτωλά νυστέρια» από την Τες Γκέριτσεν σε μετάφραση της Πόλυς Μοσχοπούλου από τις εκδόσεις Ωκεανίδα. Έπρεπε να είσαι αστέρι για να γίνεις δεκτός στο νοσοκομείο Μπέισαϊντ της Βοστόνης, αλλά η γιατρός Άμπι Ντι Ματέο τα κατάφερε. Τώρα μέσα στην παραζάλη της εξοντωτικής κούρασης απ’ την άσκηση της ειδικότητας της χειρουργικής, απογειώνεται όταν η περιώνυμη ομάδα μεταμόσχευσης καρδιάς τής προτείνει συνεργασία. Αλλά η Άμπι πολύ σύντομα θα πάρει μια εναγώνια και καταλυτική απόφαση που δυναμιτίζει όλη της την καριέρα.

Η υγιής καρδιά που πρόκειται να αφαιρεθεί από ένα θύμα τροχαίου θα μεταμοσχευτεί σε μια εκατομμυριούχο ιδιωτική ασθενή αντί στο δεκαεφτάχρονο ετοιμοθάνατο παιδί που ήταν πρώτο στη λίστα αναμονής. Η Άμπι καταστρώνει ένα τολμηρό σχέδιο για να εξασφαλίσει ότι η καρδιά θα πάει στο παιδί, αλλά οι συνέπειες της πράξης της θα πυροδοτήσουν σαρωτικές αποκαλύψεις: Μια πολύπλοκη και φονική αλυσίδα εμπορίου ανθρώπινων οργάνων και στο λιμάνι ένα πλωτό χειρουργείο όπου μερικά παιδάκια περιμένουν τον θάνατο. Ο θάνατος όμως περιμένει και την ίδια την Άμπι.

«Αμαρτωλά νυστέρια»: Λίγα λόγια για την Τες Γκέριτσεν

Η Τες Γκέριτσεν είναι απόφοιτη της ιατρικής σχολής του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Σαν Φρανσίσκο. Ενώ βρισκόταν σε άδεια μητρότητας ξεκίνησε να γράφει. Το πρώτο της ιατρικό θρίλερ Αμαρτωλά νυστέρια την εκτίναξε αμέσως στη λίστα των μπεστ σέλερ των New York Times. Τώρα έχοντας εγκαταλείψει την ιατρική ασχολείται αποκλειστικά με τη συγγραφή. Ζει στο Μέιν.

Περισσότερα
Χρησιμοποιώντας αυτόν τον ιστότοπο, συμφωνείτε με τη χρήση των cookies. Δείτε την πολιτική μας κάνοντας κλικ εδώ.
Αποδέχομαι