Έρχονται εξελίξεις στην ΑΕΚ | Pagenews.gr
Pagenews Team 29 Ιουλίου 2017, 12:09

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο στην ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, ωστόσο οι εξελίξεις αναμένονται από μέρα σε μέρα. Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες της Ένωσης θα προχωρήσουν σε αλλαγές, όσον αφορά σε τεχνική ηγεσία και ρόστερ.

Οι κινήσεις έχουν γίνει και μάλιστα υπάρχει συμφωνία με έμπειρο προπονητή με καριέρα σε ομάδες Volleyleague. Αυτό σημαίνει πως ο Αντώνης Παπαδόπουλος, ο οποίος οδήγησε στον στόχο το τμήμα την περασμένη σεζόν, θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία. 

Συμφωνία έχει υπάρξει και με μια τετράδα παικτών, οι οποίοι μέχρι την Κυριακή το αργότερο αναμένεται να έχουν ανακοινωθεί. 

Να σημειωθεί πως οι ιθύνοντες του τμήματος έχουν κάνει πλάνο για την αποπληρωμή των παλαιότερων χρεών, ενώ στόχος είναι το ρόστερ να είναι αρκετά δυνατό στην Α2 κατηγορία, με το βλέμμα όλων να βρίσκεται φυσικά στην άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Να θυμίσουμε πως η μεταγραφικές κινήσεις ολοκληρώνονται την Πέμπτη 3 Αυγούστου και μέχρι τότε η ΑΕΚ της Καρδιάς θα έχει κάνει μαζικές μεταγραφές και ανακοινώσεις. 

Πηγή: aek365.com