Αθλητισμός

Έρχονται εξελίξεις στην ΑΕΚ

Έρχονται εξελίξεις στην ΑΕΚ
Μέσα στις επόμενες μέρες θα υπάρξουν εξελίξεις στην ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ-Αλλαγές σε τεχνικό τιμ και ρόστερ.

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην υπάρχει κάτι ανακοινώσιμο στην ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ, ωστόσο οι εξελίξεις αναμένονται από μέρα σε μέρα. Συγκεκριμένα, οι ιθύνοντες της Ένωσης θα προχωρήσουν σε αλλαγές, όσον αφορά σε τεχνική ηγεσία και ρόστερ.

Οι κινήσεις έχουν γίνει και μάλιστα υπάρχει συμφωνία με έμπειρο προπονητή με καριέρα σε ομάδες Volleyleague. Αυτό σημαίνει πως ο Αντώνης Παπαδόπουλος, ο οποίος οδήγησε στον στόχο το τμήμα την περασμένη σεζόν, θα αποτελέσει παρελθόν από την τεχνική ηγεσία. 

Συμφωνία έχει υπάρξει και με μια τετράδα παικτών, οι οποίοι μέχρι την Κυριακή το αργότερο αναμένεται να έχουν ανακοινωθεί. 

Να σημειωθεί πως οι ιθύνοντες του τμήματος έχουν κάνει πλάνο για την αποπληρωμή των παλαιότερων χρεών, ενώ στόχος είναι το ρόστερ να είναι αρκετά δυνατό στην Α2 κατηγορία, με το βλέμμα όλων να βρίσκεται φυσικά στην άνοδο στην μεγάλη κατηγορία.

Να θυμίσουμε πως η μεταγραφικές κινήσεις ολοκληρώνονται την Πέμπτη 3 Αυγούστου και μέχρι τότε η ΑΕΚ της Καρδιάς θα έχει κάνει μαζικές μεταγραφές και ανακοινώσεις. 

Πηγή: aek365.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments