Αθλητισμός

Για Ντάγκλας και ΑΕΚ γράφουν οι Πορτογάλοι

Για Ντάγκλας και ΑΕΚ γράφουν οι Πορτογάλοι
Σενάριο για τον κεντρικό αμυντικό της Σπόρτινγκ και την Ένωση.

Σενάριο από την Πορτογαλία μπλέκει την ΑΕΚ για έντονο ενδιαφέρον της για τον Ντάγκλας Τεϊσέιρα, της Σπόρτινγκ Λισσαβόνας. Σύμφωνα, με την Α’ Bola: «Η ΑΕΚ προσπαθεί πάλι για τον Ντάγκλας», ενώ στο δημοσίευμα σημειώνεται για την Ένωση και τον 29χρονο κεντρικό αμυντικό: 

«Ο Χόρχε Ζεσούς δεν υπολογίζει στις βασικές του επιλογές τον Ντάγκλας Τεϊσέιρα και η Σπόρτινγκ προσπαθεί να τον πουλήσει. Η αγορά ωστόσο είναι «κλειστή». Υπάρχει ωστόσο η προοπτική της ΑΕΚ, η οποία θέλει ωστόσο τον παίκτη δανεικό. Το μεγάλο πρόβλημα είναι αυτή τη στιγμή το ετήσιο συμβόλαιο του Ντάγκλας, ο οποίος αμείβεται με 1 εκατ. ευρώ! 

Η ΑΕΚ φαίνεται να έχει σκοπό να πληρώσει το μισό συμβόλαιό του, ωστόσο η Σπόρτινγκ δε δείχνει να το δέχεται». Η είδηση δεν έχει επιβεβαιωθεί ακόμα, όμως είναι σίγουρο πως την ΑΕΚ απασχολεί κι άλλος αμυντικός. 

Ο Ντάγκλας είναι 29 ετών, Βραζιλιάνος με Ολλανδική καταγωγή, έχει ύψος 1.92 και ανήκει στην Σπόρτινγκ από το 2016 (το συμβόλαιό του τελειώνει το 2019). Τη σεζόν 2015-16 έπαιξε στην Τραμπζονσπόρ (16 συμμετοχές), ενώ την καριέρα του την ξεκίνησε στην Ολλανδική Τβέντε στην οποία άνηκε από το 2007 έως το 2013 με την οποία μέτρησε 162 συμ. και 15 γκολ. Το 2013 τον απέκτησε η Ντιναμό Μόσχας, μένοντας στη Ρωσία ως το 2015 (45 συμ. – 3 γκολ).

 

Πηγή: aek365.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments