Σούκερ: Γιατί δεν ήρθε στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό | Pagenews.gr
Pagenews Team 14 Νοεμβρίου 2017, 16:58 14 Νοεμβρίου 2017, 16:58

Στα μέσα της δεκαετίας του 90′, το όνομα του Νταβόρ Σούκερ προκαλούσε δέος και θαυμασμό στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είχαν σαν… ήρωα τον Κροάτη, ο οποίος είχε σημειώσει γκολ κατά του »αιώνιου» Ολυμπιακού, τόσο με τη Σεβίλλη, όσο και με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παράλληλα, την εποχή εκείνη, τα δημοσιεύματα της εποχής ανέφεραν ότι ο Βαρδινογιάννης κατέβαλε προσπάθειες για να ντύσει τον Κροάτη φορ στα »πράσινα», προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο της ομάδας. Ωστόσο, η μεταγραφή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Αρκετά χρόνια αργότερα, ο νυν πρόεδρος της κροατικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, μίλησε στο gazzetta.gr για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι ναι μεν υπήρξε, όμως υπήρχαν παράλληλα αρκετές αντικειμενικές δυσκολίες ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Ο Σούκερ πρόσθεσε ότι είχε αρκετές συναντήσεις με τους ανθρώπους του συλλόγου και παρά το γεγονός πως ο ίδιος λάτρευε από παλιά την Ελλάδα, τον τρόπο ζωής στη χώρα μας και τους ανθρώπους της, δεν μπόρεσε εν τέλει να συμφωνήσει με τον σύλλογο.

Τέλος, ο Κροάτης δεν δίστασε να αναφερθεί στη λατρεία των οπαδών του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπό του, τονίζοντας ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία, αν και ο ίδιος δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα με το »τριφύλλι».

TAGS: