Αθλητισμός

Σούκερ: Γιατί δεν ήρθε στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό

Σούκερ: Γιατί δεν ήρθε στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό
Ο μυθικός πρώην ποδοσφαιριστής της Κροατίας και νυν πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας της πατρίδας του, ''φώτισε'' μια άγνωστη πτυχή του παρελθόντος.

Στα μέσα της δεκαετίας του 90′, το όνομα του Νταβόρ Σούκερ προκαλούσε δέος και θαυμασμό στους οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι είχαν σαν… ήρωα τον Κροάτη, ο οποίος είχε σημειώσει γκολ κατά του ”αιώνιου” Ολυμπιακού, τόσο με τη Σεβίλλη, όσο και με τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παράλληλα, την εποχή εκείνη, τα δημοσιεύματα της εποχής ανέφεραν ότι ο Βαρδινογιάννης κατέβαλε προσπάθειες για να ντύσει τον Κροάτη φορ στα ”πράσινα”, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο της ομάδας. Ωστόσο, η μεταγραφή δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ.

Αρκετά χρόνια αργότερα, ο νυν πρόεδρος της κροατικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου, μίλησε στο gazzetta.gr για το ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού, τονίζοντας ότι ναι μεν υπήρξε, όμως υπήρχαν παράλληλα αρκετές αντικειμενικές δυσκολίες ώστε να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή.

Ο Σούκερ πρόσθεσε ότι είχε αρκετές συναντήσεις με τους ανθρώπους του συλλόγου και παρά το γεγονός πως ο ίδιος λάτρευε από παλιά την Ελλάδα, τον τρόπο ζωής στη χώρα μας και τους ανθρώπους της, δεν μπόρεσε εν τέλει να συμφωνήσει με τον σύλλογο.

Τέλος, ο Κροάτης δεν δίστασε να αναφερθεί στη λατρεία των οπαδών του Παναθηναϊκού προς το πρόσωπό του, τονίζοντας ότι τα αισθήματα είναι αμοιβαία, αν και ο ίδιος δεν φόρεσε ποτέ τη φανέλα με το ”τριφύλλι”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments