Αθλητισμός

Λιβάγια: ”Είμαι έτοιμος να υπογράψω νέο συμβόλαιο”

Λιβάγια: ”Είμαι έτοιμος να υπογράψω νέο συμβόλαιο”
Ο Κροάτης ποδοσφαιριστής δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για τη ζωή του ως παίκτης της ΑΕΚ, τονίζοντας μάλιστα ότι είναι έτοιμος να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο, ακόμη κι αν του προσφερθεί... αύριο το πρωί.

Ο Μάρκο Λιβάγια είναι χαρούμενος στην Ελλάδα και στην ΑΕΚ, αναφέροντας, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Nova με αφορμή την ανάδειξή του ως MVP της περασμένης αγωνιστικής, ότι είναι… πανέτοιμος να ανανεώσει τους ”όρκους” του με την ”Ένωση”, υπογράφοντας νέο συμβόλαιο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Λιβάγια:

Για την ανάδειξή του ως MVP: ”Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον κόσμο που ψήφισε. Για μένα είναι σημαντικό, αλλά ακόμη πιο σημαντικό είναι που μας βοήθησαν στο γήπεδο να νικήσουμε και είμαστε στην πρώτη θέση μαζί με τον Ατρόμητο”.

Για τον παίκτη που θα μοιραζόταν το βραβείο: ”Στον φίλο μου τον Έλντερ (Λόπες), γιατί τρέχει σαν τρελός στο γήπεδο”.

Για την πορεία του στην ΑΕΚ: ”Είμαι πολύ ευχαριστημένος τόσο με τον κόσμο, όσο και με την ομάδα. Αισθάνομαι πάρα πολύ άνετα που είμαι στην ΑΕΚ και την Αθήνα, όπως και η οικογένειά μου”.

Για τη θέση που προτιμά να αγωνίζεται: ”Δεν έχω κανένα πρόβλημα να παίξω σαν επιθετικός ή σαν δεύτερος επιθετικός. Σίγουρα μπορεί με την απουσία του Πέτρου να μου ζητηθεί να παίξω σαν επιτελικός, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα να αγωνιστώ όπου κρίνει ο προπονητής για να βοηθήσω την ομάδα. Δεν θα μπω στη διαδικασία να μιλήσω για τακτική. Όλοι προσπαθούμε μέσα από τις προπονήσεις να κερδίσουμε μια θέση ή μια ευκαιρία. Όλοι οι συμπαίκτες μου έχουν ποιότητα”.

Για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: ”Σίγουρα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, αλλά εμείς έχουμε αποδείξει φέτος ότι μπορούμε να ανταποκρινόμαστε σε δύσκολα παιχνίδια. Θέλω να πιστεύω πως θα κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι”.

Για την πρώτη θέση: ”Είναι θετικό ότι ήμασταν πρώτοι και όλοι ονειρευόμαστε το πρωτάθλημα. Έχουμε έναν δύσκολο μήνα μπροστά μας κι αν τα πάμε καλά σε αυτό το μήνα, τότε θα έχουμε καλές πιθανότητες”.

Για το αν η αγάπη του κόσμου τον έχει κάνει να θέλει να ανανεώσει από τώρα: ”Από τη στιγμή που είμαι δανεικός εξαρτάται από τη διοίκηση. Αν έρθουν αύριο, μεθαύριο ή σε δύο μήνες, εγώ είμαι έτοιμος να υπογράψω”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments