Αθλητισμός

Χριστοδουλόπουλος: ”Μεγάλο ματς, αλλά δεν κρίνει το πρωτάθλημα”

Χριστοδουλόπουλος: ”Μεγάλο ματς, αλλά δεν κρίνει το πρωτάθλημα”
Οι δηλώσεις του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ''Γ. Καραϊσκάκης''.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, στο ντέρμπι της 19ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

”Είναι μεγάλο παιχνίδι, δεν θα κριθεί το πρωτάθλημα από αυτό. Και στα τρία αποτελέσματα. Το πρωτάθλημα κρίνεται σε όλα τα παιχνίδια. Τα ντέρμπι από μόνα τους δεν δίνουν τίτλο. Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά. Εμείς έχουμε καλά αποτελέσματα στα ντέρμπι. Νικήσαμε τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ και φέραμε ισοπαλία στη Λεωφόρο”.

”Σίγουρα κάνει τη διαφορά το πάθος. Δεν είναι ότι το θέλουμε πιο πολύ από τους άλλους. Απλά κάνει τη διαφορά η ενέργεια. Μπορεί να είναι παιχνίδι που θα φοβάται. Ο πιο έξυπνος, αυτός που θα εκμεταλλευτεί τις λεπτομέρειες θα τα καταφέρει. Δεν πιστεύω ότι θα είναι τόσο καλό παιχνίδι όσο στο ΟΑΚΑ”.

”Οι επιλογές που έχω κάνει με έχουν αδικήσει. Δεν θα πήγαινα ποτέ στη Βερόνα μετά το Μουντιάλ. Είμαι στο ταβάνι της καριέρας μου. Μετά από μια κακή χρονιά δεν υπήρχαν περιθώρια να έχω ούτε μισή κακή χρονιά. Ξαναβρήκα το θράσος μου μέσα στο γήπεδο. Έχω το θράσος και τη θέληση που με έχουν φέρει εδώ που είμαι τώρα”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments