Lifestyle

Η σύζυγος του Σέρχιο Ράμος εμφανίστηκε στον τελικό με στυλ… ελληνικό (pics)

Η σύζυγος του Σέρχιο Ράμος εμφανίστηκε στον τελικό με στυλ… ελληνικό (pics)
Ο Σέρχιο Ράμος πανηγύρισε την κατάκτηση του Champions League και δίπλα του η σύζυγός του, Pilar Rubio, φορούσε φόρεμα ελληνικού brand.

Η Ρεάλ Μαδρίτης κατέκτησε το τρίτο σερί Champions League και 13ο συνολικά ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας της και ο Σέρχιο Ράμος ήταν ένα από τα πρόσωπα του αγώνα. Ο τραυματισμός του Σαλάχ χρεώθηκε στον Ισπανό αμυντικό, αρκετός κόσμος τα έχει βάλει μαζί του, αλλά εκείνος πόζαρε χαρούμενος στο φακό, με το τρόπαιο στα χέρια, την ισπανική σημαία στην πλάτη και τη σύζυγό του με τα τρία τους παιδιά δίπλα του.

Εκτός από την εξωτετική ομορφιά της Pilar Rubio ή… κυρία Ράμος αν προτιμάτε, αυτό που κάνει εντύπωση είναι το ρούχο το οποίο φορούσε. Γιατί; Διότι πρόκειται για φόρεμα με άρωμα… ελληνικό. Συγκεκριμένα, η σύζυγος του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης φορούσε φόρεμα του ελληνικού brand Peace & Chaos.

Το φόρεμα “Μyths and Tales” που επέλεξε η Pilar Rubio είναι από τη συλλογή Sunkissed Drifter και το επέλεξε η στυλίστριά της χωρίς όμως να πει στους σχεδιαστές για ποιο ακριβώς γεγονός.

Τελικά το ρούχο φορέθηκε στον τελικό του Champions League με τη “Βασίλισσα” να κατακτά ένα ακόμη κύπελλο στην ιστορία της και την Pilar Rubio να ποζάρει μαζί του στο πλάι του Σέρχιο Ράμος.

Πίσω από το brand βρίσκεται το ζευγάρι των σχεδιαστών Νefeli Allan και Δημήτρης Πανταζής οι οποίοι λανσάρουν τις κολεξιόν με τα χαρακτηριστικά πολύχρωμα μοτίβα τα οποία κυκλοφορούν στην αγορά εδώ και τρία χρόνια. Η Νefeli γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Μάντσεστερ, στην Αγγλία και έχει σπουδάσει Graphic Design Textile Print.

Ο Δημήτρης έχει 15 χρόνια εμπειρία ως Print Designer. Έγιναν ζευγάρι και τόλμησαν να δημιουργήσουν ένα brand που θα αντιπροσωπεύει το ποιοι είναι και τις ρίζες τους. Έτσι δημιουργήθηκε η Peace & Chaos. Πλέον τα ρούχα φιλοξενούνται σε μπουτικ σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και την Ισπανία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σέρχιο Ράμος: Μαζεύουν υπογραφές για την τιμωρία του

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments