Αθλητισμός

23 γκολ σε 40 ματς: Ο επιθετικός που έκανε “όργια” με Δώνη – Θα τον πάρει στον ΠΑΟ;

23 γκολ σε 40 ματς: Ο επιθετικός που έκανε “όργια” με Δώνη – Θα τον πάρει στον ΠΑΟ;
Έχουν συνεργαστεί στο παρελθόν με απόλυτη επιτυχία και ο Δώνης σίγουρα δεν θα έλεγε όχι να τον έχει ξανά παίκτη του.

Ο Παναθηναϊκός αναζητά επιθετικό για να λύσει το μεγαλύτερο πρόβλημα που είχε πέρσι. Ο Δώνης, που όλα δείχνουν πως θα είναι ο νέος προπονητής της ομάδας, έχει θέσει ως προτεραιότητα την απόκτηση ενός φορ και εκεί αναμένεται να ρίξει το βάρος του για τη μεταγραφή άνω των 23. Αν και εφόσον αναλάβει τον Παναθηναϊκό.

Ο Δώνης θα ήθελε να κρατήσει ο Παναθηναϊκός τον Γιάννη Μυστακίδη για να τον χρησιμοποιήσει ως σέντερ φορ και να πάρει έναν καλό κεντρικό αμυντικό ώστε να δέσει την άμυνά του. Ωστόσο η περίπτωση του επιθετικού του ΠΑΟΚ δείχνει πως… στραβώνει. Και γι’ αυτό θα κοιτάξει με τον Νταμπίζα για επιθετικό.

Ποιος μπορεί να είναι αυτός; Αν η UEFA επιβάλλει απαγόρευση μεταγραφών, κάτι που δεν έχει κάνει έως τώρα, τότε ο Παναθηναϊκός ίσως κοιτάξει στο εξωτερικό. Διαφορετικά θα πάει σε Έλληνα σέντερ φορ. Πριν από λίγες μέρες, μάλιστα, είχε ακουστεί το όνομα του Στέφανου Αθανασιάδη.

Και η αλήθεια είναι πως το σενάριο θα είχε… βάση με Δώνη στον πάγκο. Μην ξεχνάμε πως ο Κλάους τη σεζόν 2012-13, όταν ο Δώνης ήταν στον ΠΑΟΚ, ήταν βασικός, αναντικατάστατος και… κίλερ. Σημείωσε 23 γκολ σε 40 αγώνες! Ήταν η πιο παραγωγική του χρονιά τα τελευταία χρόνια.

Αν λοιπόν ο Αθανασιάδης επιστρέψει στην Ελλάδα, όπως θέλει και είναι ελεύθερος και ο Δώνης κλείσει στον Παναθηναϊκό, τότε δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε τίποτα. Από τη στιγμή κιόλας που το συμβόλαιό του δεν είναι πλέον πολύ υψηλό και ο Παναθηναϊκός θα μπορεί να καλύψει τις απαιτήσεις του.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστηκε για τον Παναθηναϊκό, τον θέλει η Παρτιζάν

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments