Διεθνή

Ο πρώτος «άνδρας» στη Βρετανία που έμεινε έγκυος: «Δέχομαι απειλές»

Ο πρώτος «άνδρας» στη Βρετανία που έμεινε έγκυος: «Δέχομαι απειλές»
Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Χέιντεν Κρος, εξομολόγηθηκε ότι μετά την αποκάλυψη της ιστορίας του, δέχεται απειλές για τη ζωή του.

Ο 20χρονος Χέιντεν Κρος, είναι από το Γκλόστερ της Βρετανίας και γεννήθηκε κορίτσι με το όνομα Πέιτζ, μέχρι που πριν τρία χρόνια ξεκίνησε την διαδικασία αλλαγής φύλου και θεωρείται πλέον αγόρι. Ο 20χρονος ανέβαλε την επέμβαση αφαίρεσης στήθους και των γυναικείων γεννητικών οργάνων για να πραγματοποιήσει το όνειρό του και να φέρει στον κόσμο το πρώτο παιδί του, όταν βρήκε έναν δωρητή σπέρματος μέσω του facebook.

Έτσι, είναι  ο πρώτος «άνδρας» στην Μ.Βρετανία που έμεινε έγκυος και όπως αποκάλυψε στην εφημερίδα Sun, διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης του.

Σε τηλεοπτική του συνέντευξη, ο Κρος, εξομολόγηθηκε ότι μετά την αποκάλυψη της ιστορίας του, δέχεται απειλές για τη ζωή του.

«Πολλοί άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν τη κατάσταση και το κατανοώ αυτό, αλλά θα ήθελα οι άνθρωποι να καταλάβουν ότι υπάρχει κόσμος που χρειάζεται βοήθεια, σαν εμένα και δεν έχει κανέναν να τους στηρίξει και ότι χρειάζονται αυτή την υποστήριξη!», είπε ο Χέινεν Κρος. 

Όσο για τις αντιδράσεις που προκάλεσε η αποκάλυψη της εγκυμοσύνης του, τόνισε: «Είχα κάποιες θετικές αντιδράσεις, αλλά και ορισμένες πολύ κακές. Δέχτηκα μέχρι και απειλές για τη ζωή μου. Υπήρξαν άνθρωποι που απείλησαν ότι θα με χτυπήσουν!».

πηγή: protothema.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments