Ελλάδα

“Αγριεύει” και πάλι ο καιρός με καταιγίδες, χαλάζι και χιόνια

“Αγριεύει” και πάλι ο καιρός με καταιγίδες, χαλάζι και χιόνια
Τί λέει το έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ.

Τη μία επιδείνωση μετά την άλλη σημειώνει ο καιρός, γεγονός που επιβεβαιώνει τους μετεωρολόγους, που μιλούν για “βαρυχειμωνιά”.

Από απόψε ο καιρός “αγριεύει” πάλι, με ισχυρές βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα συνοδεύονται από θυελλώδεις ανέμους, τοπικές χαλαζοπτώσεις και πυκνές χιονοπτώσεις, όπως αναφέρει η ΕΜΥ στο έκτακτο δελτίο.

Πιο αναλυτικά: 

ΙΣΧΥΡΕΣ ΒΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΙΓΙΔΕΣ ΘΑ ΕΚΔΗΛΩΘΟΥΝ:

1. ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ (23/01/17) ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ, ΤΗΝΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΚΑΙΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ.2. ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ (24/01/17):Α. ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣΒ. ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ (ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΑ) ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΣΤΗΝΑΤΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΕΣ ΩΡΕΣΓ. ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΝΗΣΙΩΤΙΚΗ ΧΩΡΑ3. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (25/01/17) ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΚΑΙΤΑ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ ΤΙΣ ΠΡΩΙΝΕΣ ΩΡΕΣ.

ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟΥΣ ΠΥΚΝΕΣ ΘΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ:

1. ΑΠΟΨΕ ΤΟ ΒΡΑΔΥ (23/01/17) ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ-ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ,ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ, ΤΗΣ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΣΕΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ300 ΜΕΤΡΑ).2. ΑΥΡΙΟ ΤΡΙΤΗ (24/01/17):Α. ΣΤΙΣ ΠΡΟΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΕΣ ΩΡΕΣΒ. ΣΤΑ ΟΡΕΙΝΑ-ΗΜΙΟΡΕΙΝΑ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΠΡΟΣΚΑΙΡΑ ΣΕ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΜΕΧΑΜΗΛΟΤΕΡΟ ΥΨΟΜΕΤΡΟ (ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ 300 ΜΕΤΡΑ) ΤΗΣ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ-ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ.3. ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (25/01/17) ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΘΡΑΚΗ ΚΑΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΕΞΑΣΘΕΝΗΣΟΥΝ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments