Αθλητισμός

Ελλάς το μεγαλείο σου: Αναβλήθηκε ο τελικός Κυπέλλου

Ελλάς το μεγαλείο σου: Αναβλήθηκε ο τελικός Κυπέλλου
Λιγότερο από 48 ώρες πριν από την έναρξη του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, αποφασίστηκε ο αγώνας να αναβληθεί λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν στο Πανθεσσαλικό.

Απίστευτα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο για ακόμα μία φορά. Λιγότερο από 48 ώρες πριν από την έναρξη του τελικού Κυπέλλου Ελλάδας μεταξύ του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ, αποφασίστηκε ο αγώνας να αναβληθεί λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν στο Πανθεσσαλικό κι ενώ ήδη οι ομάδες έχουν σχεδόν ολοκληρώσει την προετοιμασία τους και οι φίλαθλοι έχουν προμηθευτεί τα εισιτήρια.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα φέρεται να αφορά τα εισιτήρια και τις παρανομίες γύρω απ’ αυτά καθώς δεν υπάρχει σύστημα ηλεκτρονικού εισιτήριο, ενώ κι εκείνα που έχουν δοθεί στους φιλάθλους δεν έχουν αρίθμηση. Το γεγονός αυτό φυσικά συνιστά καραμπινάτη παρανομία κι έρχεται να προστεθεί και σε άλλα ζητήματα που δεν έχουν επιλυθεί.

Όλα αυτά συζητήθηκαν στην έκτακτη σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στη ΓΓΑ κι ο υφυπουργός Αθλητισμού δεν ήθελε να πάρει το ρίσκο της διεξαγωγής του αγώνα. 

“Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γ. Βασιλειάδης βρίσκεται σε σύσκεψη στο γραφείο του με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού Ι. Συναδινό και τους άμεσους συνεργάτες του εξετάζοντας σοβαρά το ενδεχόμενο αναβολής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος”, είχε ειπωθεί κατά τη διάρκεια της σύσκεψης από το γραφείο του υφυπουργού και λίγη ώρα αργότερα έγινε γνωστό πως ο τελικός αναβάλλεται, με άγνωστη προς το παρόν ημερομηνία διεξαγωγής.

Πρόκειται φυσικά για ακόμα ένα ιστορικό φιάσκο, που αποδεικνύει πως το ελληνικό ποδόσφαιρο παραμένει στα… τάρταρα, αφού για δεύτερη σερί σεζόν γίνεται σήριαλ ο τελικός του Κυπέλλου, που στις προηγμένες ποδοσφαιρικά χώρες αποτελεί γιορτή.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments