Αθλητισμός

Σήμερα το πρώτο ματς της Εθνικής στο “Ακρόπολις”

Σήμερα το πρώτο ματς της Εθνικής στο “Ακρόπολις”
Αντιμετωπίζει τη Γεωργία στις 21:00. Που θα δούμε το παιχνίδι.

Το πρώτο από τα τρία τελευταία της τεστ αντιμετωπίζοντας για το τουρνουά «Ακρόπολις-Eurobank» τη Γεωργία στο ΟΑΚΑ (21:00, ΕΡΤ, Novasports) δίνει απόψε η Εθνική ομάδα μπάσκετ. Ο Κώστας Μίσσας στο αποψινό τεστ, αλλά και στα δύο επόμενα με Ιταλία και Σερβία αύριο και μεθαύριο αντίστοιχα, θα κάνει τις τελευταίες δοκιμές μέσα από τις οποίες θα αποφασιστεί και η τελική σύνθεση της δωδεκάδας. 

Ο αποψινός αντίπαλος δεν είναι αμελητέα ποσότητα. Η ομάδα του Ηλία Ζούρου διαθέτει ένα πολύ αξιόλογο ρόστερ (τουλάχιστον σε επίπεδο 5-6 παικτών), στο οποίο ξεχωρίζουν ο πρωταθλητής του ΝΒΑ με τους Γουόριορς Ζάζα Πατσούλια, ο πάουερ φόργουορντ της Μπασκόνια Τόκο Σενγκέλια, ο εκ των κορυφαίων παικτών της περασμένης ACB και πλέον άσος της Μάλαγα Γκιόργκι Σερμαντίνι, που έχει περάσει κι από τους «αιώνιους», ο Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι και ο Αμερικανός γκαρντ Μάικ Ντίξον, που γνωρίσαμε στην ΑΕΚ και τώρα ανήκει στη Στρασμπούρ. 

Η σύνθεση της Γεωργίας: Ντίξον, Τσιντσάντζε, Γκαμπκρελίτζε, Μαρκοϊσβίλι, Σανάντζε, Μπερισβίλι, Μπόισα, Σενγκέλια, Μπεκάουρι, Πατσούλια, Σερμαντίνι, Μπιτάντζε, Λονταρίντζε. 

Στο άλλο ματς θα αναμετρηθούν Σερβία και Ιταλία στις 18:45. Σημειώνεται πως η γενική είσοδος στο ΟΑΚΑ έχει οριστεί στα 10 ευρώ και περιλαμβάνει και τα δύο ματς της κάθε μέρας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments