Αθλητισμός

Ντεμπελέ: έκλεισε στη Μπαρτσελόνα με 145 εκατομμύρια ευρώ

Ντεμπελέ: έκλεισε στη Μπαρτσελόνα με 145 εκατομμύρια ευρώ
Ντεμπελέ στη Μπαρτσελόνα: Τους ακριβείς όρους της συμφωνίας για την πώληση του Ουσμάν Ντεμπελέ αποκαλύπτει η "Bild", με το deal να πλησιάζει τα 145 εκατομμύρια ευρώ συνολικά.

nnnnn nnnnnnnnnnn

Τους ακριβείς όρους της συμφωνίας για την πώληση του Ουσμάν Ντεμπελέ στη Μπαρτσελόνα αποκαλύπτει η «Bild», με το deal να πλησιάζει τα 145 εκατ. ευρώ συνολικά.

Παρά τα μόλις 20 του χρόνια, ο νεαρός Γάλλος επιθετικός έγινε η δεύτερη ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, με τη μετακίνησή του από τη Ντόρτμουντ στη Μπαρτσελόνα. Το «καθαρό» ποσό που θα εισπράξει η γερμανική ομάδα για τον νεαρό στράικερ είναι 105 εκατ. ευρώ, ωστόσο υπάρχουν και κάποια πολύ εφικτά μπόνους, όπως αναφέρει η «Bild».

Συγκεκριμένα η Μπαρτσελόνα θα πληρώσει ακόμα 10 εκατ. ευρώ στη Μπορούσια μόλις ο Ντεμπελέ συμπληρώσει τις 50 συμμετοχές κι ακόμα τόσα εφόσον κατακτήσει το πρωτάθλημα την επόμενη πενταετία.

Από εκεί και πέρα οι Καταλανοί θα κληθούν να καταβάλλουν στο εγγύς μέλλον και το ποσό των 20 εκατ. ευρώ στη Ρεν από την οποία είχε αποκτηθεί ο Ντεμπελέ, μιας και η γαλλική ομάδα είχε κρατήσει ποσοστό μεταπώλησης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments