Αθλητισμός

Απόλυση Χάσι: Είναι τόσο κοντά όσο λένε οι φήμες;

Απόλυση Χάσι: Είναι τόσο κοντά όσο λένε οι φήμες;
Η απόλυση Χάσι μοιάζει αυτή τη στιγμή να είναι πιο πιθανή από ποτέ. Τα αποτελέσματα και η εικόνα του Ολυμπιακού έως τώρα δύσκολα "τρώγονται" στο λιμάνι.

Αν στην Ελλάδα έκαναν ότι και στην Αγγλία, που μπορείς να στοιχηματίσεις στον επόμενο προπονητή που θα αποχωρήσει, η απόλυση Χάσι θα "παιζόταν" με τη μικρότερη απόδοση. Τούτη την ώρα ο Μπέσνικ Χάσι μοιάζει ως ο πιο πιθανός να αποχωρήσει σε σχέση με τις υπόλοιπες ομάδες της Superleague.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού ξεκίνησε εντυπωσιακά τη σεζόν. Τα προκριματικά του Champions League πήγαν όπως τα είχε σχεδιάσει εκείνος και η διοίκηση της ομάδας, που είχε σαν αυτοσκοπό την επιστροφή του συλλόγου στους ομίλους έπειτα από ένα χρόνο απουσίας. Ο Ολυμπιακός ξεπέρασε με ευκολία τα εμπόδια της Παρτιζάν και της Ριέκα, όμως εκεί ξεκίνησε η… καθίζηση και μπήκε στην κουβέντα το πόσο θα αντέξει ο Μπέσνικ Χάσι στον πάγκο.

Μέσα σε μία εβδομάδα οι "ερυθρόλευκοι" έφεραν τρία αποτελέσματα που βάρυναν για τα καλά και πολύ γρήγορα το κλίμα. Δύο ισοπαλίες με Ξάνθη και Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα και ήττα στην πρεμιέρα του Champions League από την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στο Καραϊσκάκη, που δυσκόλεψε ακόμα και την κατάληψη της τρίτης θέσης στον όμιλο.

Την Κυριακή ο Ολυμπιακός δίνει το πρώτο μεγάλο ντέρμπι του στο πρωτάθλημα, αντιμετωπίζοντας την πρωτοπόρο ΑΕΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας. Είναι προφανές πως αν οι "ερυθρόλευκοι" ηττηθούν και η διαφορά από την κορυφή αυξηθεί, τότε ο Μπέσνικ Χάσι πιθανότατα να μην… προλάβει να επιστρέψει καν στο Ρέντη.

Άλλωστε, ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει αποδείξει και στο πρόσφατο παρελθόν πως δεν… υπολογίζει πολλά. Τον Βίκτορ τον έδιωξε πέρσι το καλοκαίρι πριν καλά – καλά ξεκινήσει η σεζόν, λόγω του αποκλεισμού από το Champions League.

Αν δει πως υπάρχει κίνδυνος ο Ολυμπιακός να απομακρυνθεί… επικίνδυνα από την κορυφή του πρωταθλήματος, ο μεγαλομέτοχος της ομάδας δεν θα διστάσει δευτερόλεπτο να αλλάξει τον Μπέσνικ Χάσι μέσα σε μία βραδιά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments