Γυναίκα

Κάρλα Μπρούνι: “Καλησπέρα Αθήνα, σας περιμένω όλους” (pics&vid)

Κάρλα Μπρούνι: “Καλησπέρα Αθήνα, σας περιμένω όλους” (pics&vid)
Η Κάρλα Μπρούνι βρίσκεται στην Αθήνα για τις συναυλίες της. Δείτε τι ανέβασε στο Instagram.

Στην Αθήνα βρίσκεται από την Κυριακή το ζεύγος Κάρλα ΜπρούνιΝικολά Σαρκοζί, καθώς απόψε και αύριο η πρώην πρώτη κυρία της Γαλλίας θα δώσει συναυλίες για το αθηναϊκό κοινό.

Η Κάρλα Μπρούνι, πάντοτε λαμπερή και εντυπωσιακή, επέλεξε την Αθήνα ως πρώτο σταθμό της παγκόσμιας περιοδείας της και θα παρουσιάσει για πρώτη φορά το καινούργιο άλμπουμ της με τίτλο «French Τouch» στο Παλλάς.

Η σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί τραγουδάει γνωστά αγγλικά τραγούδια όπως το «Enjoy the Silence» των Depeche Mode, το «Miss Υou» των Rolling Stones, ακόμη και το «The Winner Τakes Ιt Αll» των Abba, σε δικήές της διασκευές για τις οποίες συνεργάστηκε με τον διάσημο Καναδό μουσικοσυνθέτη και παραγωγό Ντέιβιντ Φόστερ.

Η ίδια ανέβασε στον λογαριασμό της στο Instagram, αργά το βράδυ της Κυριακής, ένα βίντεο όπου απευθύνεται στα αγγλικά, τα γαλλικά και τα ιταλικά (που είναι η μητρική της γλώσσα) στο ελληνικό κοινό, προσκαλώντας το να την απολαύσει από κοντά.

Δείτε φωτογραφίες και βίντεο που ανέβασε η ίδια στο Instagram:

Good evening Athens #frenchtouchontheroad #frenchtouchtour

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial) on Oct 22, 2017 at 11:39am PDT

Hello Athens We’re so happy to play for you tomorrow and Tuesday at Pallas #frenchtouchontheroad #frenchtouchtour #musicalways

A post shared by Carla Bruni (@carlabruniofficial) on Oct 22, 2017 at 11:08am PDT

The unique Carla Bruni is in Athens for her concert tomorrow and Tuesday at Pallas theater … she is already in love with Zonars!

A post shared by Zonars Athens® (@zonarsathens) on Oct 22, 2017 at 1:40pm PDT

With the unique #CarlaBruni @carlabruniofficial (wearing her present, a Greek fine jewel by @elenasyraka ) Don’t miss her music performance Tomorrow and Tuesday at Pallas theater ! #Athens #AthensRevival #Greece

A post shared by Chrysanthos Panas (@chrysanthospanas) on Oct 22, 2017 at 11:15am PDT

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments