Γυναίκα

Γκλόρια Βάντερμπιλτ: Ο Άντερσον Κούπερ απέτισε φόρο τιμής στη μητέρα του

Γκλόρια Βάντερμπιλτ: Ο Άντερσον Κούπερ απέτισε φόρο τιμής στη μητέρα του
Η Γκλόρια Βάντερμπιλτ και η ζωή της μέσα από τα μάτια του γιου της και παρουσιαστή του CNN, Άντερσον Κούπερ.

Ο παρουσιαστής του CNN Άντερσον Κούπερ απέτισε φόρο τιμής στη μητέρα του, τη σχεδιάστρια, στυλίστρια και fashion icon Γκλόρια Βάντερμπιλτ, περιγράφοντας μια γυναίκα που βρέθηκε αντιμέτωπη με πολλές απογοητεύσεις αλλά παρέμεινε πάντα βαθιά ερωτευμένη με την αγάπη. «Πάντα ένιωθα ότι ήταν δουλειά μου να την προστατεύω. Ήταν ο δυνατότερος άνθρωπος που συνάντησα ποτέ μου αλλά δεν ήταν σκληρή» λέει ο Κούπερ σε ένα επτάλεπτο βίντεο-φόρο τιμής στο CNN.

«Πάντα τη θεωρούσα έναν επισκέπτη από έναν άλλο κόσμο, έναν ταξιδιώτη που είχε αποκλειστεί εδώ, που είχε έρθει από ένα μακρινό αστέρι το οποίο είχε διαλυθεί καιρό πριν», ανέφερε ο Άντερσον Κούπερ. Η Βάντερμπλιτ, η οποία απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 95 ετών, ήταν διάσημη καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής της, αρχής γενομένης από τη δικαστική μάχη κατα την οποία η θεία της πήρε την επιμέλειά της από τη μητέρα της όταν η «Μικρή Γκλόρια» ήταν παιδί. Κατόπιν, πέρασε από τέσσερις γάμους, τρία διαζύγια, τον θάνατο του συζύγου της και την αυτοκτονία ενός γιου.

Η νεκρολογία του Κούπερ περιλαμβάνει κλιπάκια από τη νεαρή Γκλόρια και περιγράφει τα χρόνια που μεγάλωσε στη Γαλλία, χωρίς να γνωρίζει ότι ήταν κληρονόμος της αυτοκρατορίας σιδηροδρόμων Vanderbilt. Επίσης, περιλαμβάνονται αποσπάσματα από το ντοκιμαντέρ του HBO «Nothing Left Unsaid: Gloria Vanderbilt & Anderson Cooper».

Η μητέρα μου «εμπιστευόταν τους άλλους αβίαστα, απόλυτα» αλλά πάντα πιεζόταν, αναφέρει ο Κούπερ, και πάντα πίστευε ότι η επόμενη πραγματική αγάπη βρίσκεται στη γωνία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments