Αθλητισμός

Τρέλα για Μάικ Τζέιμς – Εκεί τον θέλουν, τι θα κάνει ο Γιαννακόπουλος

Τρέλα για Μάικ Τζέιμς – Εκεί τον θέλουν, τι θα κάνει ο Γιαννακόπουλος
Ο Αμερικανός είναι περιζήτητος.

Τρέλα σε όλη την Ευρώπη για τον Μάικ Τζέιμς. Ο Αμερικανός γκαρντ του Παναθηναϊκού, που δεν τα πήγε καλά στο NBA και επέστρεψε στους πράσινους, έχει ανεβάσει ακόμα περισσότερο το κασέ του για τα ευρωπαϊκά δεδομένα, ωστόσο αυτό λίγο απασχολεί αρκετές ομάδες της Ευρωλίγκας.

Η Μιλάνο τον θέλει σαν τρελή, η Μπαρτσελόνα τον έχει προσεγγίσει, το ίδιο φέρεται να έχει κάνει και η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Μάλιστα και οι τρεις αυτοί σύλλογοι φέρονται να του δίνουν πολλά χρήματα για να τον ντύσουν με τη φανέλα τους. Όμως εκείνος προς το παρόν τους… κλείνει το τηλέφωνο.

"Είμαι συγκεντρωμένος στις υποχρεώσεις μου με τον Παναθηναϊκό", είναι η μόνιμη απάντηση που λαμβάνουν από τον ατζέντη του Μάικ Τζέιμς οι ενδιαφερόμενοι και αυτή είναι η αλήθεια. Όπως είναι αλήθεια πως αν δεν μιλήσει με τον Γιαννακόπουλο δεν θα κάνει τίποτα.

Τι θα κάνει ο Γιαννακόπουλος; Ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ έχει τεράστια αδυναμία στον Τζέιμς. Γι’ αυτό και τον έφερε πίσω. Κι αν δεν προκύψει εκ νέου το NBA για τον Αμερικανό, δύσκολα θα επιτρέψει σε άλλη ομάδα να του τον αρπάξει. Ακόμα κι αν χρειαστεί να κάνει οικονομική υπέρβαση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:"Ντου" από παντού ο Γιαννακόπουλος – Μπερτομέου, Athens Alive και… Πασκουάλ

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments