Αθλητισμός

Έτσι τους… πείθει ο Παναθηναϊκός – Τι γίνεται με τερματοφύλακα

Έτσι τους… πείθει ο Παναθηναϊκός – Τι γίνεται με τερματοφύλακα
Πως οι "πράσινοι" καταφέρνουν να παίρνουν το "ναι" από τους ποδοσφαιριστές που στοχεύουν.

Εξαιρετικός φαίνεται να είναι ο τρόπος προσέγγισης του Παναθηναϊκού στο μεταγραφικό παζάρι όσον αφορά τις απευθείας επαφές με τους ποδοσφαιριστές που έχει σαν στόχο.

Τόσο στην περίπτωση του Καμπέθας, όσο και σε αυτή του Ματέο Γκαρσία, οι "πράσινοι" είχαν καταφέρει από πολύ νωρίς να πάρουν το "ναι" των ποδοσφαιριστών, δίνοντας τους προφανώς κίνητρα και στη συνέχεια επικοινώνησαν με τις ομάδες.

Στην περίπτωση του Καμπέθας υπήρξε θετική κατάληξη, αφού η Αταλάντα έδωσε το "ΟΚ", σε αντίθεση με το θέμα του Γκαρσία, ο οποίος ωστόσο αποτελούσε εναλλακτική επιλογή για τον Παναθηναϊκό.

Όσον αφορά την υπόθεση του τερματοφύλακα, δεν υπάρχει κάτι στον ορίζοντα σχετικά με πρόταση από το εξωτερικό για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Επιπλέον, δεν έχουν αλλάξει τα δεδομένα για τον Σωκράτη Διούδη, για τον οποίο υπάρχει συμφωνία με τον Άρη, αλλά ο παίκτης δεν έχει δώσει ακόμα το τελικό "οκ".

Εξάλλου, θεωρείται πολύ πιθανή η αποχώρηση του Λουκ Στιλ, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι εξετάζεται κι άλλη περίπτωση γκολκίπερ που αρέσει περισσότερο σε σχέση με τον Έλληνα πορτιέρο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments