Αθλητισμός

Έρχεται και τον κάνει βασικό – Ο παίκτης που έχει “τρελάνει” τον Δώνη

Έρχεται και τον κάνει βασικό – Ο παίκτης που έχει “τρελάνει” τον Δώνη
Ευτυχώς για τον Παναθηναϊκό δεν θα... χαθεί.

Ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται πλέον προ των πυλών του Παναθηναϊκού. Ο Έλληνας προπονητής έχει ξεκινήσει ήδη τον σχεδιασμό του για την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, έχει κάνει μεγάλη ανάλυση μαζί με τους συνεργάτες του στο ρόστερ της ομάδας και αν δεν αλλάξει κάτι συνταρακτικά, θα είναι ο επόμενος προπονητής του “τριφυλλιού”. Άλλωστε απομένει μόνο ένα ραντεβού ακόμα με τον Νίκο Νταμπίζα για να… φιξαριστεί το deal.

Ο Δώνης όλες αυτές τις μέρες συμπεριφέρεται σαν εν δυνάμει προπονητής του Παναθηναϊκού. Συζητά γι’ αυτόν, σχεδιάζει, αναζητεί λύσης για ενίσχυση, σκέφτεται ποια θα μπορεί να είναι η μεταγραφή άνω των 23 ετών που θα μπορεί να κάνει.

Κι όσο κι αν μπορεί να ακουστεί… παράξενο, ο Δώνης έχει ήδη σκεφτεί ακόμα και τους πιτσιρικάδες του ρόστερ που θα μπορέσουν να βοηθήσουν άμεσα και με φανέλα βασικού την ομάδα. Ένας απ’ αυτούς είναι ο Στέφανος Ευαγγέλου. Πίεσε προς την κατεύθυνση της παραμονής του και θέλει να τον αξιοποιήσει και να τον “φτιάξει” για την επόμενη μέρα. Όπως έχει κάνει στο παρελθόν με πολλούς ποδοσφαιριστές.

Ο Ευαγγέλου έχει πολύ μεγάλα προσόντα, ήρθε στον Παναθηναϊκό σαν επένδυση, με τους πράσινους να πληρώνουν στον Πανιώνιο περίπου 300.000 ευρώ και παραλίγο να… χαθεί για τους πράσινους. Τις τελευταίες μέρες, ωστόσο και με την προσέγγιση του Νίκου Νταμπίζα, πείστηκε να παραμείνει και ο Δώνης τον έχει στα πλάνα του για την επόμενη μέρα και μάλιστα με… πρωταγωνιστικό ρόλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μπεργκ η… επιστροφή – Φήμη «φωτιά» για τον Σουηδό

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments