Ειδήσεις

“Διαζύγιο” έκπληξη στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Που πάει πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού;

“Διαζύγιο” έκπληξη στο ελληνικό ποδόσφαιρο – Που πάει πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού;
Ένας... χωρισμός στο ελληνικό ποδόσφαιρο που προκαλεί συζητήσεις.

Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι, τόσο φουντώνουν τα σενάρια για τις μεταγραφές των ομάδων και όσα θα συμβούν στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο δεν είναι μόνο οι σύλλογοι οι οποίοι απασχολούνται με τις μεταγραφικές κινήσεις, με το ποιος θα φύγει, ποιος θα έρθει και ποιος θα παραμείνει. Στην πιάτσα των ατζέντηδων γίνονται πράγματα που μπορεί να κρύβουν αρκετό ενδιαφέρον. Και πλούσιο παρασκήνιο.

Ένα τέτοιο “έσκασε” πριν από λίγες μέρες και συζητήθηκε πολύ στον χώρο του ποδοσφαίρου. Γιατί το συγκεκριμένο “διαζύγιο” ίσως να φέρει απρόσμενες εξελίξεις. Ποιους αφορά; Τον Λάζαρο Λάμπρου και τον Λάμπρο Χούτο, οι οποίοι μετά από αρκετά χρόνια συνεργασίας δεν είναι πλέον μαζί.

Ποιος ήταν ο λόγος του “διαζυγίου”; Η μεταγραφική υπόθεση με τον ΠΑΣ Γιάννινα, που είχε εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για την απόκτηση του Λάμπρου με τη μορφή δανεισμού από τον ΠΑΟΚ. Ο Χούτος είχε πάει στα Γιάννενα και συζήτησε με τον Χριστοβασίλη, ο παίκτης… ψήθηκε να πάει και να παίξει ποδόσφαιρο εκεί, αλλά τελικά η δουλειά χάλασε. Και ο Λάμπρου θεώρησε πως οι λάθος χειρισμοί του Χούτου έφεραν το ναυάγιο στη συγκεκριμένη υπόθεση.

Αυτό στάθηκε η αφορμή για το φινάλε της συνεργασίας του νεαρού επιθετικού με τον Έλληνα μάνατζερ. Και ο Χούτος αποφάσισε να συνεργαστεί με τον Τάσο Παπαδόπουλο, προκειμένου ο τελευταίος να του βρει ομάδα. Θα συζητήσει με τον ΠΑΟΚ και θα ψάξουν την καλύτερη δυνατή λύση. Διότι στον ΠΑΟΚ ο Λάμπρου δεν πρόκειται να βρει χρόνο συμμετοχής.

Ο παίκτης θέλει να πάει κάπου που να παίζει και ίσως αναθερμανθεί το ενδιαφέρον του ΠΑΣ Γιάννινα. Ιδιαίτερα αν ο Κόντε φύγει από τους Ηπειρώτες, που είναι και το πιο πιθανό, αφού ήδη έχει ξεκινήσει ο σχετικός… πλειστηριασμός γύρω από τον Ισπανό επιθετικό. Ο Χριστοβασίλης περιμένει τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν είναι καθόλου βέβαιο πλέον πως ο δικέφαλος θα κινηθεί τελικά για τον Κόντε. Υπομονή για όλα. Άλλωστε ακόμα δεν έχει μπει ο Ιούνιος και το καλοκαίρι είναι μεγάλο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η πρώτη κόντρα: Ο Δώνης τον ήθελε στον Παναθηναϊκό, ο Αλαφούζος τον… στέλνει στον Ολυμπιακό

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments