Αθλητισμός

Η πρώτη κόντρα: Ο Δώνης τον ήθελε στον Παναθηναϊκό, ο Αλαφούζος τον… στέλνει στον Ολυμπιακό

Η πρώτη κόντρα: Ο Δώνης τον ήθελε στον Παναθηναϊκό, ο Αλαφούζος τον… στέλνει στον Ολυμπιακό
Ο Δώνης, η επιθυμία του και το... δώρο του Αλαφούζου.

Ένα ραντεβού έχουν κάνει ο Γιώργος Δώνης με τον Γιάννη Αλαφούζο. Έγινε πριν από περίπου ένα μήνα, στα γραφεία του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ στον ΣΚΑΪ και εκεί ο Δώνης ήταν ξεκάθαρος: “Δώσε μου εγγυήσεις για την καλή λειτουργία του κλαμπ. Πλήρωσε τους παίκτες και κράτα αυτούς που τελειώνουν τα συμβόλαια”.

Ο Αλαφούζος ανέφερε ότι θα προχωρήσει στις κινήσεις που πρέπει και είπε πως κανείς παίκτης δεν θα έχει το δικαίωμα προσφυγής. Και πράγματι. Πλήρωσε τους μισθούς και τις δόσεις συμβολαίων. Κράτησε τον Χρήστο Δώνη. Έκανε και κάνει προσπάθεια για τον Λουντ. Όμως πάει να χάσει ένα ταλέντο που ίσως να φαινόταν απαραίτητο στον Παναθηναϊκό της νέας εποχής. Και μάλιστα, όχι απλά να τον χάσει, αλλά να τον κάνει… δώρο στον Ολυμπιακό.

Ο λόγος φυσικά για τον Στέφανο Ευαγγέλου, τον νεαρό κεντρικό αμυντικό. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται στις 30 Ιουνίου και ο Παναθηναϊκός είχε κάνει πρόταση ανανέωσης του συμβολαίου του. Μάλιστα, αυτό που είχε μεταφερθεί στον Δώνη ήταν πως ο νεαρός είναι κοντά σε ανανέωση. Και ο Δώνης τον υπολόγιζε κανονικά. Δεν βρίσκεις εύκολα νεαρό ποδοσφαιριστή που να έχει αγωνιστεί στη Σούπερ Λίγκα, έστω και για λίγο.

Ωστόσο η πρόταση του Παναθηναϊκού στον Ευαγγέλου ουσιαστικά τον… χαρίζει στον Ολυμπιακό. Οι “ερυθρόλευκοι” το τελευταίο διάστημα κινήθηκαν αστραπιαία και αυτή την ώρα είναι ένα βήμα πιο κοντά στον παίκτη. Πρόκειται ουσιαστικά για το πρώτο “φάουλ” Αλαφούζου σε όσα είχε πει στον Δώνη.

Θα ρωτήσετε, φυσικά, αν είναι και λόγος για να τιναχτεί στον αέρα η συμφωνία. Δύσκολο να συμβεί κάτι τέτοιο. Άλλωστε ο ατζέντης του Δώνη έρχεται αύριο στην Ελλάδα για να συζητήσει με τον Νταμπίζα τα οικονομικά δεδομένα. Κι αν τα βρουν, τότε ο Δώνης που θα έρθει Αθήνα την Τετάρτη, όπως έχει προγραμματίσει, θα βάλει και την υπογραφή του. Και θα ξεκινήσει την αναζήτηση για τη στελέχωση του ρόστερ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Ανατροπή» λόγω Δώνη – Θέλει «μεταγραφάρα» για να φτιάξει αχτύπητο δίδυμο με τον Κουρμπέλη

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments