Αθλητισμός

Δεν παίζει μόνος του ο Καραγκούνης – Η… έκπληξη του Παϊρότζ για παλαίμαχο ποδοσφαιριστή

Δεν παίζει μόνος του ο Καραγκούνης – Η… έκπληξη του Παϊρότζ για παλαίμαχο ποδοσφαιριστή
Κι άλλος πρωταθλητής Ευρώπης στο μυαλό του Παϊρότζ.

Ο Γιώργος Καραγκούνης κάνει μεγάλο “γκελ” στον κόσμο, έχει γράψει ιστορία με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και ο Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ τον έχει ξεχωρίσει απ’ όλες τις περιπτώσεις που έχει εξετάσει για να αναλάβει διοικητικό πόστο στην ομάδα. Δεν είναι όμως βέβαιο πως ο “τυπάρας” θα δεχτεί να… μπλέξει με το ελληνικό ποδόσφαιρο αυτή την εποχή. Είναι απομακρυσμένος και είναι χαρακτηριστικό ότι αρνείται μέχρι και συνεντεύξεις να δώσει για τον Παναθηναϊκό.

Ο Παϊρότζ θα το… παλέψει για να πείσει τον Κάρα. Όμως είναι έτοιμος να προχωρήσει και σε άλλη πρόταση αν δεν προκύψει συμφωνία με τον Καραγκούνη. Και αυτή θα γίνει στον Γιούρκα Σεϊταρίδη. Έναν ακόμα πρωταθλητή Ευρώπης με την Εθνική ομάδα το 2004.

Ο Γιούρκας είναι επίσης ένα πρόσωπο αγαπητό στον κόσμο και γνωστός σε όλη την Ευρώπη. Έχει κάνει καριέρα στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, τον ξέρουν πολλοί, μπορεί να σηκώσει το τηλέφωνο και να μιλήσει με άνεση. Όμως και γι’ αυτόν είναι αμφίβολο αν θα πειστεί να αναλάβει.

Πάντως ο Πιεμπονγκσάντ δεν σκοπεύει να το βάλει κάτω. Θα τρέξει τις διαδικασίες για στελέχωση της ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Και θέλει να είναι έτοιμος στα τέλη Ιουνίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σοκ για τους παίκτες του Παναθηναϊκού, έρχονται άσχημα μαντάτα – Θα «σκάσουν» προσφυγές;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments