Αθλητισμός

Μεταγραφικό ντεμαράζ Ολυμπιακού – Κλείνει ο εξτρέμ, τι γίνεται με μουντιαλικό αστέρα

Μεταγραφικό ντεμαράζ Ολυμπιακού – Κλείνει ο εξτρέμ, τι γίνεται με μουντιαλικό αστέρα
Πολλά τα σενάρια για τον Ολυμπιακό. Που βρίσκεται η αλήθεια.

Έτοιμος να ολοκληρώσει μία προς μία τις μεταγραφικές του υποχρεώσεις εμφανίζεται τις τελευταίες ώρες ο Ολυμπιακός. Οι ερυθρόλευκοι θέλουν να τελειώνουν με τις ανοιχτές υποθέσεις και να κάνουν πραγματικότητα τα θελήματα του Μαρτίνς, ο οποίος έχει ζητήσει να ολοκληρωθούν το συντομότερο δυνατό οι μεταγραφικές κινήσεις.

Σ’ αυτό το πλαίσιο, ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος να φέρει στην Ελλάδα τον Ντανιέλ Ποντένσε. Ο 23χρονος Πορτογάλος εξτρέμ έμεινε ελεύθερος από τη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, ο Μαρτίνς έχει ζητήσει την απόκτησή του και όλα δείχνουν πως θα τελειώσει θετικά το θέμα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, αν τελικά ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Ποντένσε, θέλει έναν ακόμα ξένο εξτρέμ, αλλά θα έχει τον απαιτούμενο χρόνο για να κινηθεί με ηρεμία και να μη γίνει κάποια βιαστική επιλογή. Με την ενσωμάτωση στην προετοιμασία των Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου και Γιάννη Φετφατζίδη, άλλωστε, τα χέρια του προπονητή «λύνονται» σιγά-σιγά αναφορικά με την κάλυψη των θέσεων στα «φτερά» της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Στο μεταξύ, τα μεταγραφικά σενάρια που έρχονται από την Τουρκία φέρνουν τον Ολυμπιακό να κοιτάζει τον Πορτογάλο αμυντικό, Πέπε, ο οποίος ανήκει στην Μπεσίκτας. Ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε βασικός και στα τέσσερα παιχνίδια που έδωσαν οι Πορτογάλοι στο Μουντιάλ της Ρωσίας, με βαρύ όνομα και με παρουσία και στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα σενάρια, πάντως, δύσκολα αντικατοπτρίζουν την πραγματικότητα, μιας και ο Πέπε είναι πανάκριβος και ο Ολυμπιακός δεν μπορεί να καλύψει τις οικονομικές του απαιτήσεις.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments