Αθλητισμός

Συναντήθηκε με τον Μαρινάκη στην Αθήνα – Ραντεβού… εκατομμυρίων που φέρνει εξελίξεις στον Ολυμπιακό

Συναντήθηκε με τον Μαρινάκη στην Αθήνα – Ραντεβού… εκατομμυρίων που φέρνει εξελίξεις στον Ολυμπιακό
Ποιον είδε ο Βαγγέλης Μαρινάκης και τι συζήτησαν;

Στην Αθήνα βρέθηκε τις τελευταίες μέρες ο πρόεδρος της Μπεσίκτας, Φικρέτ Ορμάν, ένας άνθρωπος που διατηρεί άριστες σχέσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Μάλιστα, ο Ορμάν βρέθηκε στο πάρτι της ναυτιλιακής εταιρείας «Capital», ιδιοκτησίας Βαγγέλη Μαρινάκη, που έγινε σε γνωστό κλαμπ της παραλιακής.

Ο Τούρκος επιχειρηματίας και πρόεδρος της Μπεσίκτας έχει ισχυρή φιλία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη και οι πληροφορίες αναφέρουν πως έγινε και μία ποδοσφαιρική κουβέντα, όπως γράφει η έντυπη έκδοση του Sportime.

Η Μπεσίκτας έχει δείξει ενδιαφέρον για τον Κώστα Φορτούνη, αλλά και τον Βάντις Οτζίτζα Οφόε. Ο Βέλγος δεν βρίσκεται στα πλάνα για τη νέα σεζόν και καλείται να φέρει πρόταση για να αποχωρήσει. Η τουρκική ομάδα δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει με τον Ογκουζχάν Οζιακούπ, το συμβόλαιο του οποίου έληξε και όλα είναι ρευστά, ενώ παίζει στην ίδια θέση με τον Οτζίτζα.

Ο Ορμάν φέρεται να πρότεινε κάποιους παίκτες της Μπεσίκτας, σε θέσεις που θέλει ενίσχυση ο Ολυμπιακός. Έτσι, έγινε αναφορά στον στόπερ Ματέι Μίτροβιτς, αλλά υπάρχει option αγοράς στην Μπριζ, που τον πήρε δανεικό τον Ιανουάριο και ο βελγικός σύλλογος σκέφτεται να την ενεργοποιήσει. Αυτή η ρήτρα είναι στα 4.500.000 ευρώ, αλλά δεν υπάρχει κάτι ξεκάθαρο, προς το παρόν, και ο Ολυμπιακός μπορεί να κυνηγήσει την περίπτωση, εφόσον το επιθυμεί!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μεταγραφή – έκπληξη ο Μαρινάκης

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments