Αθλητισμός

Αλλάζει πλάνο ο Μάκης και τα… σπρώχνει – Εκεί κοιτάζει ο Μπάνκι για τις πρώτες μεταγραφές της ΑΕΚ

Αλλάζει πλάνο ο Μάκης και τα… σπρώχνει – Εκεί κοιτάζει ο Μπάνκι για τις πρώτες μεταγραφές της ΑΕΚ
Ο Μάκης Αγγελόπουλος αποφάσισε να στηρίξει τον νέο προπονητή με ανεβασμένο μπάτζετ. Που ρίχνει το βάρος της ενίσχυσης της ΑΕΚ ο Μπάνκι.

Εδώ και λίγες ημέρες, οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν κλείσει το θέμα του προπονητή με την πρόσληψη του Λούκα Μπάνκι, ο οποίος πλέον βρίσκεται στην Ελλάδα. Ο Ιταλός κόουτς ανέλυσε το πλάνο του για τη νέα ΑΕΚ, η οποία όλα δείχνουν ότι θα κινηθεί με νέο, ανεβασμένο μπάτζετ.

Μπορεί πριν λίγο καιρό η σκέψη που υπήρχε ήταν να πέσει το μπάτζετ περίπου στο 1,5 εκατομμύριο ευρώ, αφού… έσοδα δεν υπάρχουν πολλά, όμως η έλευση του νέου προπονητής αλλάζει τα δεδομένα.

Ο Μπάνκι έχει υψηλά μεταγραφικά “θέλω” και ο Μάκης Αγγελόπουλος θέλει να στηρίξει εμπράκτως τον προπονητή του και όχι μόνο στα λόγια. Έτσι αποφάσισε να ανεβάσει το μπάτζετ και να φέρει παίκτες που θα ταιριάζουν σε όσα του ζητάει ο νέος τεχνικός και θα που ανεβάσουν την ποιότητα της ομάδας.

Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα ονόματα για τα οποία θα κινηθεί η “Ένωση” στο μεταγραφικό παζάρι, όμως η αναζήτηση έχει ήδη ξεκινήσει. Και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως η ΑΕΚ ρίχνει το βάρος της στην αγορά της Αμερικής και της Τουρκίας, απ’ όπου θα θελήσει να κλείσει τις πρώτες της μεταγραφές.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments