Lifestyle

«Δεν ήταν τυχαίο….» λέει ο Μάριος Πρίαμος για το ατύχημα στο Survivor του Σταύρου Φλώρου

«Δεν ήταν τυχαίο….» λέει ο Μάριος Πρίαμος για το ατύχημα στο Survivor του Σταύρου Φλώρου

Πηγή Φωτογραφίας: screenshot//«Δεν ήταν τυχαίο....» λέει ο Μάριος Πρίαμος για το ατύχημα στο Survivor του Σταύρου Φλώρου

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Συγκλονισμένοι είναι όλοι οι παίκτες του Survivor

Συγκλονισμένοι είναι όλοι οι παίκτες του Survivor με τον σοβαρό τραυματισμό του Σταύρου Φλώρου.Ο 22χρονος ακρωτηριάστηκε στο αριστερό του πόδι και χτύπησε σοβαρά το δεξί από ταχύπλοο που τον χτύπησε, ενώ είχε πάει για ψατοτούφεκο με τον συμπαίκτη του, Μάνο Μαλλιαρό. Ανάμεσα στα γνωστά πρόσωπα που τοποθετήθηκαν ήταν και ο Μάριος Πρίαμος, ο οποίος είχε λάβει δύο φορές μέρος στο ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Μάριος Πρίαμος ανέφερε: «To “Survivor” είναι το πιο σκληρό παιχνίδι επιβίωσης στον κόσμο. Σίγουρα υπάρχουν κανόνες, αλλά υπάρχουν κα αστάθμητοι παράγοντες. Το συμβόλαιο για να μπεις σε αυτό το ριάλιτι είναι 50 σελίδων. Όταν ένα παιδί μέσα από δεκάδες χιλιάδες αιτήσεις επιλέγεται να μπει στο ριάλιτι αυτό, τότε είναι ένα όνειρο ζωής και δεν θα ασχοληθεί τόσο πολύ με τα συμβόλαια. Οι συνθήκες του παιχνιδιού είναι αυτές που πολλές φορές σε φέρνουν στα όρια του να κάνεις κάτι το οποίο είναι πέρα των ορίων. Όταν υπάρχει πείνα, όλοι προσπαθούν να βρουν τροφή και να βρουν τρόπους να ανταπεξέλθουν σε ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι. Σίγουρα υπάρχει το ρίσκο».

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Μιλάμε για μία τριτοκοσμική χώρα και οι παραλίες δεν είναι οργανωμένες. Δεν υπάρχουν οι σημαδούρες οι οποίες ξεχωρίζει τους λουόμενους από τα σκάφη. Το ατύχημα δεν ήταν ένα τυχαίο γεγονός, όταν περνάνε τόσες χιλιάδες σκάφη από εκεί».

Πηγή: pagenews.gr

Pagenews Editor
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Pagenews Editor Συντάκτης Ειδήσεων
Δημοσιογράφος με εμπειρία στη σύνταξη και επιμέλεια ειδησεογραφικού περιεχομένου, με έμφαση στη ροή της καθημερινής επικαιρότητας και την άμεση κάλυψη των σημαντικότερων εξελίξεων στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Ασχολείται με πολιτικά, κοινωνικά, οικονομικά και γενικού ενδιαφέροντος θέματα, διασφαλίζοντας την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωση του κοινού. Απόφοιτος Τμήματος Δημοσιογραφίας και Μέσων Μαζικής Επικοινωνίας, με εξειδίκευση στα ψηφιακά μέσα ενημέρωσης και τη σύγχρονη ειδησεογραφία. Διαθέτει εμπειρία στην συγγραφή  online περιεχομένου, τη διαχείριση ειδησεογραφικής ύλης και την παρακολούθηση της επικαιρότητας σε πραγματικό χρόνο.