Αθλητισμός

Υπόσχεση από Πιτ σε Νταμπίζα: “Παίρνουμε την ΠΑΕ και θα γίνουν όλα” – Κλείνουν οι πρώτοι

Υπόσχεση από Πιτ σε Νταμπίζα: “Παίρνουμε την ΠΑΕ και θα γίνουν όλα” – Κλείνουν οι πρώτοι
Πλούσιο το παρασκήνιο από την Ολλανδία.

Έτοιμος να τελειώσει μια και καλή τις υποθέσεις των πιτσιρικάδων ποδοσφαιριστών που βρίσκονται στη λίστα του Γιώργου Δώνη είναι ο Νίκος Νταμπίζας.

Ο Αχιλλέας Πούγγουρας από τον ΠΑΟΚ και η Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης της Σέφιλντ βρίσκονται ήδη με τις… βαλίτσες στο χέρι, προκειμένου να αφήσουν την προετοιμασία με τις τωρινές ομάδες τους και να ενσωματωθούν σε αυτή του Παναθηναϊκού, ενώ φαίνεται πως οι “πράσινοι” θα κάνουν εντός των ημερών ακόμα μία κίνηση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως αύριο είναι η D-Day για το θέμα του Καμπετσή, το οποίο έχει καθυστερήσει πάρα πολύ, ενώ ο Παναθηναϊκός είναι πιθανό να κλείσει άμεσα και τον Παντελάκη, τον νεαρό στόπερ του Κισσαμικού.

Η υπόσχεση του Πιτ

Από ‘κει και πέρα, η παρουσία του Πιτ Πιεμπονγκσάντ στην Ολλανδία και η συζήτηση που είχε με τον Νίκο Νταμπίζα έφερε… υποσχέσεις προς τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού.

“Να πάρουμε την ΠΑΕ και όλα θα γίνουν” φέρεται να είπε ο Ταϊλανδός στον Νταμπίζα, ενώ οι δυο τους συζήτησαν και για το έμψυχο δυναμικό, με τον Νταμπίζα να του μεταφέρει την εμπιστοσύνη του στα νέα παιδιά και στη δουλειά που θα παρουσιάσει φέτος ο Γιώργος Δώνης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments