Αθλητισμός

Ολυμπιακός – Λουκέρνη: Η ενδεκάδα των ερυθρολεύκων

Ολυμπιακός – Λουκέρνη: Η ενδεκάδα των ερυθρολεύκων
Ο Ολυμπιακός υποδέχεται στο Καραΐσκάκη τη Λουκέρνη στο πλαίσιο του πρώτου μεταξύ τους αγώνα για την 3η προκριματική φάση του Europa League.

«Σέντρα» στη νέα σεζόν για τον Ολυμπιακό, με τους «ερυθρόλευκους» να υποδέχονται στο Καραΐσκάκη (21:00) τη Λουκέρνη στο πλαίσιο του πρώτου μεταξύ τους αγώνα για την 3η προκριματική φάση του Europa League.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αποφασίσει εδώ και σχεδόν 10 ημέρες ποια 11άδα θα χρησιμοποιήσει κόντρα στους Ελβετούς, τη δοκιμάζει-ετοιμάζει διαρκώς το τελευταίο διάστημα και αυτή την 11άδα θα δούμε και το βράδυ, στο Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Η 11άδα της αναμέτρησης με τη Λεγκανές δεν θα αλλάξει, παρά τις όποιες δοκιμές έκανε τις τελευταίες ημέρες ο Πορτογάλος. Ούτε ο ίδιος άλλαξε κάτι, άλλωστε, επιλέγοντας απλώς κάποιες δοκιμές με τον Τοροσίδη, τον Μεριά και τον Βρουσάι, οι οποίες, όμως, δεν θα εφαρμοστούν από την αρχή. Διότι η αρχική ενδεκάδα θα αποτελείτε εκτός (πολύ) συγκλονιστικού απροόπτου από τους: Γιαννιώτη, Ελαμπντελαουί, Μιράντα, Βούκοβιτς, Τσιμίκα, Καμαρά, Μποχαλάκη, Ποντένσε, Χριστοδουλόπουλο, Φορτούνη και Γκερέρο.

Οι Πειραιώτες γνωρίζουν ότι είναι το φαβορί, ωστόσο πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί, ώστε να μην βρεθούν προ εκπλήξεως. Ο αγώνας γίνεται σε μια νοκ-άουτ σειρά και εάν δεν δοθεί η απαραίτητη προσοχή, ελλοχεύει κίνδυνος σοβαρής «ζημιάς», κάτι που θέλει σίγουρα να αποφύγει Πέδρο Μαρτίνς.

Σε ό,τι έχει να κάνει με τη Λουκέρνη, τώρα το βασικό χαρακτηριστικό της ομάδας του Ρενέ Βάιλερ είναι το γεμάτο βαθιές μπαλιές παιχνίδι της. Μάλιστα, ο βασικός τρόπος ανάπτυξής της είναι από τα άκρα. Με τους δύο εξτρέμ και τους μπακ να κάνουν σέντρες από… κάθε σημείο το γηπέδου, σημαδεύοντας κατά βάση το δεύτερο δοκάρι, όπου βρίσκεται συνήθως ένας από τους πανύψηλους επιθετικούς που διαθέτει η Λουκέρνη!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments