Γεύση

Γεύμα βρώμης με φουντούκια, λιναρόσπορο και αμύγδαλα

Γεύμα βρώμης με φουντούκια, λιναρόσπορο και αμύγδαλα
Πλούσιο σε φυτικές ίνες, σίδηρο και «καλούς» υδατάνθρακες για συνεχόμενη ενέργεια, το συγκεκριμένο πρωινό θα σας ενθουσιάσει με την ιδιαίτερη γεύση του.

Υλικά1/4 της κούπας αποφλοιωμένα φουντούκια 3 φλιτζάνια γάλα χαμηλών λιπαρών 1 1/2 φλιτζάνι νιφάδες βρώμης 1 1/2 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μήλο 1/3 φλιτζάνι λιναρόσπορος 1/2 κουταλάκι του γλυκού κανέλα 1/4 κουταλάκι του γλυκού αλάτι 1/2 κουταλάκι του γλυκού βανίλια σε σκόνη 3 κουταλιές της σούπας μαύρη ζάχαρη 3 κουταλιές της σούπας αμύγδαλα χωρίς αλάτι

ΕκτέλεσηΘρυμματίστε τα φουντούκια και βάλτε τα στην άκρη. Ανακατέψτε το γάλα, την βρώμη, τα κομμάτια μήλου, τον λιναρόσπορο, την κανέλα και το αλάτι σε μία κατσαρόλα και προσθέστε την σκόνη βανίλιας. Καλύψτε την κατσαρόλα, χαμηλώστε την φωτιά και βράστε το μείγμα για 5′ ή μέχρι να πήξει. Πασπαλίστε με τα θρυμματισμένα φουντούκια, την μαύρη ζάχαρη και τα αμύγδαλα και σερβίρετε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments