Υγεία

Ανοίγουμε την Υγεία στην Κοινωνία 11 & 12 Φεβρουαρίου στο ΖΑΠΠΕΙΟ !

Ανοίγουμε την Υγεία στην Κοινωνία 11 & 12 Φεβρουαρίου στο ΖΑΠΠΕΙΟ !
Ο Ετήσιος Θεσμός όπου η επιστημονική κοινότητα της Υγείας, η βιομηχανία Ομορφιάς και ο κόσμος της Διατροφής συναντώνται με το ευρύ κοινό.

Είκοσι από τις σημαντικότερες Επιστημονικές Εταιρείες Διατροφής, Υγείας, Ομορφιάς & ο Όμιλος ΖΙΤΑ (Zita Congress & Travel, Zita Medical Management, Περιοδικό ΔΥΟ) διοργανώνουν το 2ο Forum για την Διατροφή, την Υγεία και την Ομορφιά στις 11 & 12 Φεβρουαρίου 2017, στον ιστορικό χώρο του Ζαππείου Μεγάρου, στην Αθήνα, υπό την αιγίδα σημαντικών φορέων και την υποστήριξη του Δήμου Αθηναίων. Κάθε Επιστημονική Εταιρεία διοργανώνει ημερίδα, όπου καθηγητές πανεπιστημίου, καταξιωμένοι επιστήμονες και αναγνωρισμένοι επαγγελματίες, θα αναπτύξουν σύγχρονα θέματα Διατροφής – Υγείας – Ομορφιάς.

Επίσης, παράλληλα θα υπάρχουν ενδιαφέρουσες διαδραστικές ενέργειες, για την ενημέρωση και συμμετοχή του κοινού, που περιλαμβάνουν μαθήματα πρώτων βοηθειών, live εφαρμογή νημάτων στο κοινό, γυμναστική Calanetics, συμβουλές για σωστή διατροφή και πολλά άλλα ενδιαφέροντα δρώμενα.

Στον εκθεσιακό χώρο, καθιερωμένες και πρωτοπόρες εταιρείες, τόσο Ελληνικές όσο και πολυεθνικές, θα ενημερώνουν για προϊόντα και υπηρεσίες αιχμής, στους εν λόγω τομείς, τους επισκέπτες του Forum.

Ανάδειξη των προοπτικών Τουρισμού Υγείας από τον Ελληνικό Σύνδεσμο Τουρισμού Υγείας.

Στο πλαίσιο του DYO FORUM, θα διεξαχθεί επίσης, το Συνέδριο του Ελληνικού Συνδέσμου Τουρισμού Υγείας που θα αναδείξει τις σημαντικές προοπτικές του Τουρισμού Υγείας στη χώρα μας, ως μια σημαντική πρόκληση οικονομικής ανάπτυξης.

Η είσοδος για όλες τις Ημερίδες και την έκθεση του Forum, τόσο για τους επαγγελματίες υγείας όσο και για το κοινό είναι ελεύθερη.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Να είστε όλοι εκεί. Σας περιμένουμε με πολλές ευχάριστες εκπλήξεις!

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments