Μedia

Απίστευτη τηλεθέαση για το survivor – Έφτασε έως και το 61%

Απίστευτη τηλεθέαση για το survivor – Έφτασε έως και το 61%
Τείνει να εξελιχθεί στην αγαπημένη... συνήθεια όλων των Ελλήνων, οι οποίοι καθηλώνονται μπροστά στις τηλεοράσεις για να το παρακολουθήσουν.

Το Survivor ήρθε για να τα… σαρώσει όλα. Οι εντάσεις, η αγωνία και οι δοκιμασίες στις οποίες επιβάλλονται καθημερινά «διάσημοι» και «μαχητές, έχουν κάνει το κοινό να καθηλώνεται μπροστά στις οθόνες του και να παρακολουθεί σε καθημερινή βάση το πρόγραμμα που προβάλλει ο ΣΚΑΪ.

Το βράδυ της Τρίτης οι δύο ομάδες «μονομάχησαν» με έπαθλο χάμπουργκερ και χοτ ντογκ και το κοινό τοποθέτησε και πάλι το survivor στην κορυφή της τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, χθες το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ έκανε στο γενικό σύνολο 33,8% και 46,3% στο δυναμικό κοινό, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως μετά τις 23:30, όταν και η «μάχη» για το έπαθλο είχε μπει στην τελική ευθεία, σημείωσε έως και 61%.

Στον ΣΚΑΪ, μάλιστα, είναι τόσο ικανοποιημένοι από την τηλεθέαση του survivor, που ακόμα και τα βράδια της Κυριακής αποφάσισαν να το προβάλλουν στις 21:00 το βράδυ, βάζοντας σε δεύτερη μοίρα την αθλητική επικαιρότητα του Σαββατοκύριακου. Είναι χαρακτηριστικό πως η αθλητική εκπομπή “Kick Off” είχε προγραμματιστεί να προβληθεί μετά το επεισόδιο και ξεκίνησε στις 00:45, όταν και ολοκληρώθηκε το survivor.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments