Αθλητισμός

Τρεις εκρήξεις κοντά στο πούλμαν της Ντόρτμουντ – Τραυματίστηκε ο Μπάρτρα, αναβλήθηκε το ματς (pics)

Τρεις εκρήξεις κοντά στο πούλμαν της Ντόρτμουντ – Τραυματίστηκε ο Μπάρτρα, αναβλήθηκε το ματς (pics)
Σοκ στη Γερμανία. Τρεις εκρήξεις κοντά στο πούλμαν της Ντόρτμουν που πήγαινει στο γήπεδο. Αναβλήθηκε το ματς με τη Μονακό. Τραυματίστηκε ο Μαρκ Μπάρτρα και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Συναγερμός στην αστυνομία, σοκαρισμένοι οι ποδοσφαιριστές. Πριν λίγο μεταδόθηκε πως οι εκρήξεις ήταν τρεις και όχι μία.

Απίστευτα είναι τα νέα που έρχονται από τη Γερμανία. Τρεις εκρηκτικοί μηχανισμοί εξερράγησαν ενώ το πούλμαν της Ντόρτμουντ βρισκόταν 10 χιλιόμετρα από το «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ» και η αποστολή πήγαινε στο γήπεδο για το ματς με τη Μονακό για τον προημιτελικό του Τσάμπιονς Λιγκ, ο οποίος αναβλήθηκε.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Μαρκ Μπάρτρα έχει τραυματιστεί από τα θραύσματα και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

Η αστυνομία αναζητά το δράστη, προσπαθώντας να βρει αν πρόκειται για προσχεδιασμένο χτύπημα ή κάποια τρομοκρατική ενέργεια.

Με ένα tweet η γερμανική ομάδα επιβεβαίωσε το περιστατικό και αναφέρθηκε στον τραυματισμό ενός παίκτη. Στη συνέχεια με νέο “τιτίβισμα” υποστήριξε πως οι παίκτες είναι ασφαλείς και πως δεν υπάρχει κίνδυνος στο στάδιο, τονίζοντας πως ο κόσμος θα πρέπει να αποφύγει τις φήμες και να περιμένει την επίσημη ανακοίνωση.

Οι γερμανικές αρχές επιβεβαιώσαν πριν από λίγο πως οι εκρηκτικοί μηχανισμοί ήταν τρεις και όχι ένας.

Οριστική αναβολή αποφάσισαν πριν λίγο οι άνθρωποι της UEFA σε συνεννόηση με τους ιθύνοντες των δύο ομάδων και όρισαν το ματς για αύριο το απόγευμα.

Συνεχής ενημέρωση, μείνετε συντονισμένοι…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments