Αθλητισμός

Η Ρεάλ παίρνει το μεγαλύτερο ταλέντο της Βραζιλίας για 45 εκατ. ευρώ

Η Ρεάλ παίρνει το μεγαλύτερο ταλέντο της Βραζιλίας για 45 εκατ. ευρώ
Το καλύτερο νεαρό παίκτη της Βραζιλίας είναι έτοιμη να αποκτήσει η Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με την βραζιλιάνικη εφημερίδα «Globoesporte». Πρόκειται για τον Βινίσιους Τζούνιορ.

Έχει γίνει το deal για την απόκτηση του μεγαλύτερου νεαρού ταλέντου της Βραζιλίας από τη Ρεάλ Μαδρίτης, σύμφωνα με τη βραζιλιάνικη εφημερίδα «Globoesporte». Πρόκειται για τον, κατά πολλούς, νέο Νεϊμάρ, 17χρονο Βινίσιους Τζούνιορ, επιθετικό της Φλαμένγκο και η «Βασίλισσα» είναι έτοιμη να προσφέρει 45 εκατ. ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Η μεταγραφή θα στοιχίσει συνολικά 61 εκατ. ευρώ μαζί με τους μισθούς και τις αμοιβές των μάνατζερ.

Ποιος είναι ο Βινίσιους

Ο Βινίσιους Τζούνιορ είναι 17 ετών και η Ρεάλ έχει συμφωνήσει να τον κάνει δικό της όταν θα γίνει 18. Ο παίκτης θα πάει στην Ισπανία μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Πρόκειται για το διαμάντι της Φλαμένγκο, στην οποία βρίσκεται από το 2010. Το 2017 έγινε πρωταθλητής, καλύτερος παίκτης και πρώτος σκόρερ στο πρωτάθλημα κάτω των 17 της Νοτίου Αμερικής.

Η Φλαμένγκο έχει το 100% των δικαιωμάτων του παίκτη και τα 45 εκατ. είναι το διπλό ποσό από αυτό που πλήρωσε η Μπαρτσελόνα στη Σάντος για να αποκτήσει τον Νεϊμάρ.

Τον ήθελε και η Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα είχε κάνει κι εκείνη την προσφορά της για τον Βινίσιους Τζούνιορ, που έφτανε τα 25 εκατ. ευρώ, ενώ είχε επιστρατεύσει ακόμα και τον Νεϊμάρ για να πείσει τον συμπατριώτη του να επιλέξει τους “μπλαουγκράνα”.

Πάντως σύμφωνα με τα βραζιλιάνικα δημοσιεύματα, μένει μόνο η υπογραφή των συμβολαίων για να αποκτηθεί ο παίκτης από τη Ρεάλ Μαδρίτης.

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments