Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Προσπαθεί να πυροδοτήσει… βόμβα που θα τρελάνει κόσμο

Ολυμπιακός: Προσπαθεί να πυροδοτήσει… βόμβα που θα τρελάνει κόσμο
Ένας παλιός γνώριμος, που αν έρθει θα αλλάξει την αγωνιστική εικόνα του Ολυμπιακού, βρίσκεται στο στόχαστρο των "ερυθρολεύκων" για τα εξτρέμ.

Μια βόμβα που αν την πυροδοτήσει θα… αλλάξει επίπεδο προσπαθεί ο Ολυμπιακός, μέσω του Κριστιάν Καρεμπέ.

Οι “ερυθρόλευκοι” παρακολουθούν στενά την περίπτωση του πρώην ποδοσφαιριστή τους, Τζόελ Κάμπελ, ο οποίος έκανε μια μέτρια σεζόν στη Σπόρτινγκ Λισσαβόνας στην οποία αγωνίστηκε με τη μορφή δανεισμού από την Άρσεναλ.

Είναι γνωστό ότι ο 24χρονος ακραίος επιθετικός παραχωρείται διαρκώς ως δανεικός από τους Λονδρέζους τα τελευταία χρόνια (Μπέτις, Ολυμπιακός, Βιγιαρεάλ και Σπόρτινγκ οι ομάδες που τον “φιλοξένησαν”), με αποτέλεσμα να μην μπορεί να βρει ένα σταθερά καλό πρόσωπο και να εκτοξεύσει τη …χρηματιστηριακή του αξία.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σύμφωνα με τα βρετανικά ΜΜΕ το πιο ζωηρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του δείχνει αυτή τη στιγμή η Μπράιτον, η οποία τη νέα σεζόν θα είναι νεοφώτιστη στην Πρέμιερ Λιγκ.

Το θετικό για τον παίκτη, αλλά ίσως και για τον Ολυμπιακό, είναι ότι το συμβόλαιο του Κάμπελ με τους Κανονιέρηδες λήγει του χρόνου το καλοκαίρι και έτσι φέτος η Αρσεναλ θα υποχρεωθεί να πουλήσει τα δικαιώματά του και μάλιστα, με ένα ποσό αρκετά πιο λογικό από αυτό που απαιτούσε τα προηγούμενα χρόνια (ακόμα και 12 εκατ. ευρώ είχε φτάσει να ζητά ο Αρσέν Βενγκέρ).

Ρόλο κλειδί για πιθανές εξελίξεις μπορεί να διαδραματίσει ο Κριστιάν Καρεμπέ, ο οποίος είναι αδελφικός φίλος του Αρσέν Βενγκέρ και μπορεί να τον επηρεάσει αναφορικά με το τίμημα μιας πιθανής μεταγραφής, που αν επιτευχθεί θα εκτοξεύσει στα ύψη την αισιοδοξία και την ψυχολογία του κόσμο του Ολυμπιακού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments