Αθλητισμός

Λαβέτσι στον Ολυμπιακό; Δείτε τι απάντησε ο Βρέντζος

Λαβέτσι στον Ολυμπιακό; Δείτε τι απάντησε ο Βρέντζος
Διαβάστε τη δήλωση του Γιάννη Βρέντζου για την περίπτωση του παιχταρά Λαβέτσι.

Αυτή την ώρα ο Ολυμπιακός παρουσιάζει τόσο τον νέο του προπονητή, Μπέσνικ Χάσι, όσο και τον νέο τεχνικό διευθυντή του συλλόγου, Μάριο Αρμάντο Ουσίγιος.

Στην παρουσίαση βρίσκεται και ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, Γιάννης Βρέντζος, ο οποίος ρωτήθηκε για το σενάριο που κυκλοφόρησε και θέλει τον Λαβέτσι να έχει προταθεί στον Ολυμπιακό.

Τι απάντησε; Το διέψευσε κατηγορηματικά. “Δεν πρόκειται να έρθει στον Ολυμπιακό, όποιος γράφει αυτά ας αναλάβει και την ευθύνη”, είπε ο Βρέντζος για τη συγκεκριμένη περίπτωση, ενώ μίλησε και γενικότερα για τα μεταγραφικά της ομάδας.

“Ήδη έχουν κατατεθεί προτάσεις σε παίκτες και μάλιστα οικονομικά μπορεί να ξεπερνούν ακόμα και τις δυνατότητες του Ολυμπιακού. Πρέπει, ωστόσο, να καταλάβετε ότι υπάρχουν δυσκολίες και η Ελλάδα δεν είναι πρωταρχική επιλογή. Δεν είναι μόνο η οικονομική κρίση, αλλά και η εικόνα που μεταδίδεται επικοινωνιακά προς τα έξω. Για παράδειγμα έχει όντως κατατεθεί προσφορά για τον Ροντρίγκες όπως είναι αλήθεια ότι προτεραιότητά του είναι να παραμείνει στην πατρίδα του. Θα γίνει μεγάλη προσπάθεια για να έρθουν καλοί παίκτες”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments