Αθλητισμός

Νέα δεδομένα για Μάντζαρη – Τι συμβαίνει με τον Έλληνα γκαρντ

Νέα δεδομένα για Μάντζαρη – Τι συμβαίνει με τον Έλληνα γκαρντ
Διαβάστε τις τελευταίες εξελίξεις και όλο το παρασκήνιο γύρω από το πρόσωπο των ημερών.

Η σημερινή είναι η πλέον κρίσιμη μέρα όσον αφορά τον Βαγγέλη Μάντζαρη και που θα συνεχίσει την καριέρα του ο Έλληνας γκαρντ. Αν δηλαδή πει το “ναι” στην πρόταση που θα του κάνει ο Ολυμπιακός ή αν θα ανοίξει ο δρόμος για να φορέσει τα “πράσινα”.

Τις προηγούμενες μέρες φαινόταν πως ο διεθνής γκαρντ είχε περισσότερες πιθανότητες να αποχωρήσει από το λιμάνι, αφού η πρόταση του Παναθηναϊκού μοιάζει να είναι μεγαλύτερη τόσο από του “αιώνιου” αντιπάλου, όσο και από της Εφές, η οποία επίσης έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον.

Ωστόσο, τις τελευταίες ώρες τα δεδομένα δείχνουν να αλλάζουν. Οι πληροφορίες λένε πως ο Μάντζαρης, έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα να παραμείνει στο λιμάνι, θα δεχόταν μια πρόταση που θα έφτανε τις 800-850.000 ευρώ. Ναι μεν και πάλι μικρότερη του Παναθηναϊκού, αλλά κοντά στα χρήματα που του δίνουν και οι “πράσινοι”, με αποτέλεσμα η διαφορά να… καλυπτόταν από την επιθυμία του παίκτη.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του είναι αναγκασμένος να περιμένει την εξέλιξη του σημερινού ραντεβού του Μάντζαρη με τους αδερφούς Αγγελόπουλους, πριν κάνει την τελική του κίνηση για τον παίκτη. Κι αν δεν βγει… λευκός καπνός από το ραντεβού, τότε θα έχει πολλές πιθανότητες για να τον κάνει δικό του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments