Αθλητισμός

Η κίνηση του Γιαννακόπουλου που «έφτιαξε» τον Τζέιμς!

Η κίνηση του Γιαννακόπουλου που «έφτιαξε» τον Τζέιμς!
Το κλίμα μεταξύ του Παναθηναϊκό Superfoods και του Μάικ Τζέιμς άλλαξε ολοκληρωτικά μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Game 5 του ΣΕΦ και το φινάλε μιας δύσκολης σειράς με τον Ολυμπιακό για την Stoiximan.gr Basket.

Το κλίμα μεταξύ του Παναθηναϊκό Superfoods και του Μάικ Τζέιμς άλλαξε ολοκληρωτικά μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος στο Game 5 του ΣΕΦ και το φινάλε μιας δύσκολης σειράς με τον Ολυμπιακό για την Stoiximan.gr Basket. Ωστόσο, το… αποκορύφωμα, που «έφτιαξε» τον παίκτη, ήρθε λίγες ώρες αργότερα. 

Ο Τζέιμς σκόπευε να πάει στην Μύκονο με τους φίλους του, τους οποίους φιλοξενούσε στην Αθήνα εδώ και καιρό. Μάλιστα, ήταν πιθανό να μην παρευρεθεί στη φιέστα, αφού είχε κλείσει εισιτήρια. Εν τέλει και αφού προηγήθηκε… προεδρική παρέμβαση, ο 27χρονος έδωσε το «παρών» στην «πράσινη» φιέστα, αλλά και στο πάρτι που έγινε αργότερα σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής, μαζί με τα αγαπημένα του γυαλιά ηλίου. Τα ξημερώματα της Τρίτης (13/6) αναχώρησε για την Μύκονο μαζί με την παρέα του, όπου ξεκουράστηκε και χαλάρωσε. 

Το θέμα είναι, όμως, πως σύμφωνα με πληροφορίες, το ιδιωτικό αεροπλάνο που μετέφερε τον ίδιο και τους φίλους του στο «Νησί των Ανέμων» είχε ναυλωθεί από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο! Έτσι, μακριά από την ιστορία με το πούλμαν, ο Τζέιμς είδε πως όταν νικάς στο «τριφύλλι», ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ μπορεί να πληρώσει… αεροπλάνο για εσένα και την παρέα σου, σε μια κίνηση με ξεκάθαρα συμβολικό χαρακτήρα. 

πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments