Αθλητισμός

Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM για Στοϊλίκοβιτς: «Είναι ακριβώς αυτό που θέλει ο Ουζουνίδης»! (audio)

Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM για Στοϊλίκοβιτς: «Είναι ακριβώς αυτό που θέλει ο Ουζουνίδης»! (audio)
Ακούστε τι μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM ο Τάσος Νικολογιάννης για το θέμα του Στοϊλίκοβιτς. «Τον ενδιαφέρει απόλυτα η προοπτική του Παναθηναϊκού», τόνισε, αλλά πρόσθεσε ότι δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος.

Το… κουβάρι της υπόθεσης του Νίκολα Στοϊλίκοβιτς ξετύλιξε στον ΣΠΟΡ FM o Τάσος Νικολογιάννης.nnΌπως τόνισε, ο Σέρβος επιθετικός «είναι ακριβώς αυτό που θέλει ο Μαρίνος Ουζουνίδης για την επίθεση του Παναθηναϊκού. Είναι καλός και εντός και εκτός περιοχής. Δυνατός, ταχύτατος, ομαδικός…».nnΣημείωσε, δε, πως «τον ενδιαφέρει απόλυτα η προοπτική του Παναθηναϊκού», αλλά πρόσθεσε: «Είναι μεγάλο θέμα αν η Μπράγκα περιμένει ομάδα, για να αγοράσει τον παίκτη. Αν περιμένει, τότε ο ΠΑΟ δεν έχει καμία τύχη. Αν αποφασίσει, όμως, να τον δανείσει, τότε ο ΠΑΟ έχει σοβαρές πιθανότητες».nnΤέλος, τόνισε πως το συμβόλαιό του είναι, περίπου, στις 200.000 ευρώ και συμπλήρωσε, πάντως, πως «δεν είναι ο μοναδικός υποψήφιος. 

Είναι μια-δυο περιπτώσεις ακόμα που παρακολουθεί ο Παναθηναϊκός».nnΑκούστε όσα είπε ο Τάσος Νικολογιάννης στον ΣΠΟΡ FM:nn

ttttnttttt

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments