Αθλητισμός

Παρέμβαση των “μεγάλων” που φέρνουν εξελίξεις με Nova και Super League!

Παρέμβαση των “μεγάλων” που φέρνουν εξελίξεις με Nova και Super League!
Πού οδεύουν οι επαφές του συνδρομητικού καναλιού με τους "μεγάλους" της Λίγκας και ποιες εξελίξεις είναι προ των πυλών;

nn tn nn nnnnn nn nn ntt

ntΝέα… επεισόδια εξελίσσονται στην κόντρα Nova και Super League, καθώς το συνδρομητικό κανάλι φαίνεται πως κάνει μια προσπάθεια συναίνεσης προκειμένου να μην σταματήσει των δυο πλευρών.

ntΣυγκεκριμένα, οι άνθρωποι της Nova πραγματοποίησαν ανεπίσημες επαφές με τους εκπροσώπους των τεσσάρων «μεγάλων» ΠΑΕ (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, ΑΕΚ, Παναθηναϊκός), με την επίσημη συνάντησή τους να μετατίθεται τελικά για το μεσημέρι της Τρίτης.

ntΣύμφωνα με πηγές, δεν  υπάρχει κάποια οριστική συμφωνία, αφού το συνδρομητικό κανάλι έχει προτείνει μειωμένο συμβόλαιο για τα τηλεοπτικά που δεν βρίσκει σύμφωνη τη Λίγκα. Παρ’ όλα αυτά, το κλίμα φέρεται να έχει βελτιωθεί με την παρέμβαση των «μεγάλων», με τις δυο πλευρές να επιδιώκουν να βρεθεί η «χρυσή τομή» με τις μικρότερες δυνατές απώλειες.

ntΑξίζει να σημειωθεί ότι η προαναφερθείσα συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την παραμονή του ΔΣ της SuperLeague, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το μεσημέρι της Τετάρτης.

ntΑναλυτικά, η ανακοίνωση της SuperLeague:

nt«Ανακοινώνεται ότι την Τετάρτη 19 Ιουλίου 2017 θα συνεχιστούν το Διοικητικό Συμβούλιο και η Έκτακτη Γενική Συνέλευση (14.00 & 14.30 αντίστοιχα), στα γραφεία της Super League.

ntntΤην Τετάρτη 19/07/2017 στις 14:00 θα συνεχιστεί το Διοικητικό Συμβούλιο που διεκόπη στις 13/07/2017 στα γραφεία της Super League με τα ακόλουθα θέματα Ημερήσιας Διάταξης:ntnt1/ Θέματα συνεργασίας με τη FORTHNET.ntnt2/ Διάφορα.ntntΤην Τετάρτη 19/07/2017 στις 14:30 θα συνεχιστεί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση που διεκόπη στις 13/07/2017 στα γραφεία της Super League με τα ακόλουθα θέματα Ημερήσιας Διάταξης:ntnt1/ Έγκριση Προκήρυξης Πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2017-2018.ntnt2/ Διάφορα».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments