Αθλητισμός

Τσορμπατζόγλου στον ΣΠΟΡ FM: «Έχει ανοίξει θέμα Μίχελ στον ΠΑΟΚ»

Τσορμπατζόγλου στον ΣΠΟΡ FM: «Έχει ανοίξει θέμα Μίχελ στον ΠΑΟΚ»
Αλυσιδωτές εξελίξεις που είναι πιθανό να επηρεάσουν και την παρουσία του Λούμπος Μίχελ στο πόστο του τεχνικού διευθυντή προανήγγειλε μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό του ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

ntttttt

Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του ΠΑΟΚ μετά τον ντροπιαστικό αποκλεισμό από την Έστερσουντ που σήμανε το πρόωρο τέλος της φετινής ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας για την φετινή σεζόν.nnΌπως μετέδωσε στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου, αυτός που βρίσκεται σε ιδιαίτερα δύσκολη θέση αυτή την ώρα μοιάζει να είναι ο Λούμπος Μίχελ. 

Ο Σλοβάκος τεχνικός διευθυντής χρεώνεται αρκετές από τις λανθασμένες αποφάσεις του καλοκαιριού και πλέον η παρουσία του στον «δικέφαλο» θεωρείται αρκετά επισφαλής, με το σενάριο απομάκρυνσής του να μην μοιάζει τόσο απίθανο.nnΤις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν οριστικές εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα καθώς πρόθεση των ιθυνόντων του συλλόγου είναι μέχρι το τέλος του Αυγούστου να έχουν «κλείσει» αρκετές από τις εκκρεμότητες που έχουν δημιουργηθεί, ώστε να σώσουν ό,τι καλύτερο μπορούν από την φετινή σεζόν. nn

ttttnttttt

Πηγή: sport-fm.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments