Αθλητισμός

UEFA Champions League: Γιουβέντους – Ολυμπιακός στις 21:45 – Τα τελευταία νέα

UEFA Champions League: Γιουβέντους – Ολυμπιακός στις 21:45 – Τα τελευταία νέα
Γιουβέντους - Ολυμπιακός για το UEFA Champions League με τους ερυθρόλευκους να είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για το καλύτερο δυνατό. Δείτε τα πλάνα του Τάκη Λεμονή.

Με πίστη για κάτι καλό και αποφασισμένος να… πουλήσει ακριβά το τομάρι του, ο Ολυμπιακός δίνει απόψε τον δεύτερο αγώνα του για το UEFA Champions League στο Τορίνο κόντρα στη Γιουβέντους. Το Γιουβέντους – Ολυμπιακός ξεκινάει στις 21:45 και θα μεταδοθεί ζωντανά από την ΕΡΤ 1 και το COSMOTESPORT 2.

Ο Τάκης Λεμονής έχει ζητήσει μεγάλη προσπάθεια στην άμυνα και προσήλωση και πάθος και στη συνέχεια ό,τι καλύτερο βγει στον αγωνιστικό χώρο. 

Στο καθαρά αγωνιστικό, ο Έλληνας προπονητής θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Προτό. Μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα είναι οι Φιγκέιρας, Ένγκελς, Ρομαό και Κούτρης. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Οτζίτζα με μία θέση να «παίζεται» ανάμεσα στους Ζντιέλαρ, Ζιλέ και Ταχτσίδη. Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι οι Σεμπά, Πάρντο και ο Φορτούνης ως «δεκάρι». Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Εμενίκε. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χουτεσιώτης, Μπεν, Μποτία, Καρσελά, Τζούρτζεβιτς, Ελαμπντελαουί, Μάριν και Νικολάου. Εκτός βρίσκεται ο Στέφανος Καπίνο, που έχει τεθεί εκτός ομάδας, οι ανέτοιμοι Θανάσης Ανδρούτσος και Γιάγκος Βούκοβιτς, αλλά και οι Ανσαριφάρντ, Σισέ, Μίλιτς και Μάρτινς που δεν έχουν δηλωθεί στη λίστα. 

Ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, από την πλευρά του, πήρε στην αποστολή 20 ποδοσφαιριστές, αφήνοντας εκτός για διάφορους λόγους τους Χέβεντες, Πιάτσα, Μαρκίζιο και Λιχτστάινερ. 

Η αποστολή: Μπουφόν, Κιελίνι, Μπενάτια, Πιάνιτς, Κεντίρα, Κουαδράδο, Ιγκουαΐν, Ντιμπάλα, Ντάγκλας Κόστα, Άλεξ Σάντρο, Ματουιντί, Μπαρτζάλι, Πινσόλιο, Μάντζουκιτς, Ασαμόα, Σέζνι, Ρουγκάνι, Στουράρο, Μπεντακούρ, Μπερναρντέσκι.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments