Πολιτική

Βελόπουλος: Μάλλον ο πρωθυπουργός δεν γνωρίζει τι σημαίνει η λέξη πατριωτισμός

Βελόπουλος: Μάλλον ο πρωθυπουργός δεν γνωρίζει τι σημαίνει η λέξη πατριωτισμός

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου)//Βελόπουλος: Μάλλον ο πρωθυπουργός δεν γνωρίζει τι σημαίνει η λέξη πατριωτισμός

«Μάλλον ο πρωθυπουργός δεν γνωρίζει τι σημαίνει η λέξη πατριωτισμός. Και επειδή δεν θέλουμε να τον πούμε άπατρι, του λέμε να ανοίξει ένα λεξικό και να μάθει τι σημαίνει πατριωτισμός», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης

«Μάλλον ο πρωθυπουργός δεν γνωρίζει τι σημαίνει η λέξη πατριωτισμός. Και επειδή δεν θέλουμε να τον πούμε άπατρι, του λέμε να ανοίξει ένα λεξικό και να μάθει τι σημαίνει πατριωτισμός», αναφέρει, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος, σε σημερινή δήλωσή του, ενώ σημειώνει:

«Η δήλωση του πρωθυπουργού που αφορά την “Ελληνική Λύση” δείχνει τον φόβο και τον τρόμο. Δείχνει τον πανικό του. Μίλησε για εθνικιστικές κορώνες, οι οποίες συγκρούονται με την πραγματικότητα. Μίλησε για υπεύθυνο πατριωτισμό που έχει αυτός. Να του αποδείξουμε, λοιπόν, τα αυτονόητα, γιατί στο λεξικό του η σημειολογία και η εννοιολογία είναι λέξεις που δεν υπάρχουν».

Αμέσως μετά ο κ. Βελόπουλος ρωτάει τον πρωθυπουργό: «Υπεύθυνος πατριωτισμός είναι να εκχωρείς το όνομα Μακεδονία στους Σκοπιανούς; Υπεύθυνος πατριωτισμός είναι να ψηφίζεις τον γάμο των ομοφυλοφίλων που δεν συνάδει καν με τον πατριωτισμό; Υπεύθυνος πατριωτισμός είναι να εκχωρείς εθνική κυριαρχία στην Τουρκία, με μειωμένη επήρεια; Υπεύθυνος πατριωτισμός είναι να παίρνεις αντιλαϊκά μέτρα εις βάρος του λαού σου;».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments