Γεύση

Αβοκάντο: Το κόλπο για να ωριμάσει στο πι και φι

Αβοκάντο: Το κόλπο για να ωριμάσει στο πι και φι
Όπως όλοι ξέρουμε το αβοκάντο δεν γίνεται να φαγωθεί άγουρο γι’ αυτό και πρέπει να το αφήσουμε να ωριμάσει για να το απολαύσουμε.

Μερικές φορές, όμως, βιαζόμαστε να το φάμε και θέλουμε να γίνει ένα ώριμο και μαλακό αβοκάντο για να το χρησιμοποιήσουμε στις συνταγές μας.

Γι’ αυτό υπάρχει ένα κόλπο και το μόνο που χρειαζόμαστε είναι ένα φρούτο από την κουζίνα.

Το μήλο. 

Πως θα το κάνετε: Πάρτε μια χάρτινη σακούλα (από αυτές που χρησιμοποιείτε και στη μαναβική) και βάλτε το μήλο και το αβοκάντο μαζί. Διπλώστε και κλείστε τη σακούλα όσο καλύτερα μπορείτε ώστε να εισέρχεται όσο το δυνατόν λιγότερος αέρας. Το μήλο εκλύεει αιθυλένιο το οποίο υποβοηθά τη διαδικασία της ωρίμανσης, οπότε, αφήνοντας τα φρούτα όλο το βράδυ μέσα στη σακούλα, το πρωί θα έχετε ένα ώριμο αβοκάντο, έτοιμο για χρήση μέσα σε σαλάτες, σάντουιτς ή γλυκά.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments