Pagenews.gr VIR. Παραγωγή pagenews.gr
ΚαλλιτεχνεΣ που αγαπουν το φαγητο
Lady Gaga
Τα ροζ μπισκότα της Lady Gaga

Η διάσημη ποπ σταρ έδωσε μια ξεχωριστή ερμηνεία της στην τελετή ορκωμοσίας του Τζο Μπάιντεν περνώντας στην ιστορία. Φορώντας μια εντυπωσιακή τουαλέτα, σε κόκκινο και μαύρο χρώμα κι έχοντας στολίσει το πέτο της με μια μεγάλη χρυσή καρφίτσα με ένα περιστέρι, σύμβολο της ειρήνης, ερμήνευσε μοναδικά τον Εθνικό Ύμνο των ΗΠΑ.

«Η πρόθεσή μου είναι να αναγνωρίσουμε το παρελθόν μας, να θεραπεύσουμε το παρόν μας και να ενθουσιαστούμε για ένα μέλλον όπου θα συνεργαζόμαστε με στοργή. Θα τραγουδήσω στις καρδιές όλων των ανθρώπων που ζουν σε αυτήν τη γη», είπε.

Έχει βραβευτεί με το βραβείο «Yolanda Denise King Higher Ground» στο πλαίσιο των βραβείων Beloved Community που διοργάνωσε το «The King Center», συνεχιστή της δράσης του Martin Luther King Jr. Τιμήθηκε για το έργο της τόσο ως καλλιτέχνης όσο και ως συνιδρύτρια του ιδρύματος, Born This Way Foundation, του οποίου αποστολή είναι η υποστήριξη της ψυχική υγεία των νέων και η συνεργασία για τη δημιουργία ενός πιο ευγενικού και γενναίου κόσμου.

Αναγνωρίστηκε για την ακτιβιστική της δράση στη στήριξη του κινήματος Black Lives Matter και κυκλοφόρησε μια σειρά προϊόντων εμπνευσμένα από το νέο της άλμπουμ «Chromatica» αποτελούμενη από ένα ροζ jockstrap, ένα λουρί κι ένα μπλουζάκι. Πρόσφατα λάνσαρε και τα πρώτα της μπισκότα Oreo limited edition, με πράσινη κρέμα, με γεύση βανίλιας, σε ροζ περιτύλιγμα αναπόσπαστο κομμάτι της σειράς. Εμείς θα δημιουργήσουμε με αυτά ένα vanilla dreamboat.

Υλικά

  • 1 πακέτο Lady Gaga Oreos
  • 6 κουταλάκι του γλυκού βούτυρο λιωμένο
  • 1 πακέτο τυρί κρέμα
  • 50 γραμμάρια ζάχαρη
  • 2 κουταλιές της σούπας κρύο γάλα
  • 350 γραμμάρια κρύα σαντιγί
  • 2 πακέτα στιγμιαίο άνθος αραβοσίτου βανίλια
  • 1 λίτρο γάλα
  • 1 πακέτο chips λευκής σοκολάτας

Εκτέλεση

Σε ένα μεγάλο μπολ, ανάμειξε τα oreo και το βούτυρο μέχρι να διαλυθούν όλα τα κομμάτια. Πάρε ένα ταψάκι, πίεσε το μίγμα και δημιούργησε τη βάση του γλυκού. Τοποθέτησε το στην κατάψυξη. Σε ένα άλλο μπολ δούλεψε το μαλακό τυρί μέχρι να γίνει αφράτο, πρόσθεσε 2 κουταλάκια κρύο γάλα και τη ζάχαρη και ανακάτεψε τα καλά. Πρόσθεσε 250 γραμμάρια σαντιγί. Ανακάτεψες καλά; Οκ!Κάλυψε με αυτό το μίγμα τη βάση που έχεις στην κατάψυξη.

Πλύνε μπολ και συνεχίζουμε. Βάλε στο πλυμένο μπολ το άνθος αραβοσίτου βανίλια με 1 λίτρο γάλα και ανακάτεψε μέχρι να σφίξει. Στη συνέχεια άπλωσε το πάνω από το προηγούμενο μίγμα. Άσε το λίγο να σφίξει στην κατάψυξη (5 λεπτά) και πρόσθεσε την υπόλοιπη σαντιγί από πάνω και στο τέλος τα chocolate chips. Άσε το για 1 ώρα στην κατάψυξη ή 4 ώρες στο ψυγείο πριν το καταβροχθίσεις.